declaratia 394

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
tomam01

declaratia 394

#1 Mesaj de tomam01 »

Nu stiu care este diferenta dar ultima versiune a declaratiei 394 pe site anaf este din data de 19.03.2015 iar cea listata din saga este din 12.03.2015.am primit mustrari din partea sefului; daca mi - ati putea spune care este relevanta sau diferenta pentru justificare .multumesc

tomac

Re: declaratia 394

#2 Mesaj de tomac »

Șeful ar trebui să știe, că altfel nu are logică mustrarea. Sau ar trebui să verifice înainte. Totodată ar trebui să știe că versiunea este irelevantă în lipsa unei modificări legislative, o versiune de program nefiind un element al declarațiilor fiscale.
De asemenea ar fi indicat să facă mustrări de astea abia după ce are recipisă cu erori legate de eventuala corecție a formularului.
Dar pentru a-i satisface curiozitatea acelui șef să-i spunem că modificarea din 19/03 se referă la faptul că apăsând butonul "Sortare după cod" se poate reconstitui, în pdf, nomenclatorul operatorilor, în urma comenzii Adobe importdata. Adică o corecție a unei funcții de sortare și care nu are implicații la nivelul validării declarației.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tomam01

Re: declaratia 394

#3 Mesaj de tomam01 »

Multumesc fff mult

Scrie răspuns