Banuiesc ca sunt persoane diferite, care opereaza in casa de marcat fiscala, la ambele puncte de lucru si care raspund de gestiunea banilor. La sfarsitul zilei, acel sef de magazin/operator casa, va preda banii ridicati din sertarul casei. Caseria unitatii va intocmi cate o chitanta pentru fiecare raport Z, pe care va figura numele celui care preda banii (sef/operator).vasilec857 scrie:Buna ziua!
... adica eu imi emit mie chitanta?
Multumesc!
Chitanta pentru raportul zilnic ("Z")
Re: Chitanta pentru raportul zilnic ("Z")
Eugen Pintea
-
Din cate stiu chitanta are in antet numele firmei care emite chitanta, iar la client pe cine trec, numele aceleasi firme? Sau trebuie dispozitie de plata? 

Deja subiectul ăsta devine comico-tragic!
Eu zic că în cazul unui control trebuie prezentat aşa:raportul Z, monetarul cu care au fost predaţi-preluaţi banii din casa de marcat, dispoziţie de plată către cel care ii preia, iar unde este cazul, foaia de parcurs cu numărul mijlocului de transport şi numele şoferului, care a transportat banii către casierie, copia de pe cartile de identitate a soferului si a masinii si daca se poate si dovada ultimei revizii tehnice a maşinii, iar în final chitanţa cu care s-au încasat în registrul de casă al firmei precum şi nota contabilă privind înregistrarea în evidenţa contabilă! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
- fagarasa176
@f...ai uitata dovada video prin care se demonstreaza transportul auto din punctul A in punctul B
Ma voi sunteti normali?....despicati firul in patru mai rau ca unul care este in control de la Antifrauda

Ma voi sunteti normali?....despicati firul in patru mai rau ca unul care este in control de la Antifrauda

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

Le dați idei celor care vin în control. Aveți impresia că ei nu citesc ce scrie pe net pe forumuri sau alte zone de discuție. Și dacă voi veniți și spuneți că trebuie 100 de documente pentru o simplă operație, vă mai mirați că o să vă vină în control și o să vi le ceară? O să spună că voi știți că alea 100 trebuie făcute.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Eu cred ca este suficienta poza soferului si eventual una de pe traseu.fagarasa176 scrie:@f...ai uitata dovada video prin care se demonstreaza transportul auto din punctul A in punctul B ...
Eugen Pintea
Oricum, era doar un spirit de glumă ceea ce am scris eu acolo, ca să ne mai descreţim frunţile, atât noi, cât şi ei, nimic altceva...
Păi dacă o luăm aşa şi vin în control în baza ideilor noastre şi nu a legislaţiei, atunci cum i-am putea numi, la o adică?Şi nu cred că ar fi normal! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!