Serii si numere documente
- balteanuc692
Serii si numere documente
Am observat ca la CHITANTA pe 2016 ia numerele de chitanta de la furnizori. Pai ce treaba avem cu numerele de chitanta de la furnizori? Plaja acestor numere chiar nu se poate exprima...
Re: Serii si numere documente
Reformulează.
- balteanuc692
PE chineza sau pe japoneza veche? 

Pentru BalteanuC692
Cum sa preia nr de chitanta de la furnizor?
Cum sa preia nr de chitanta de la furnizor?
- balteanuc692
Introdu o factura in intrari, plateste-o si dupa aia intra in numere si serii. Du-te pe chitanta. Numarul cui il afiseaza?

Trimite e-mail echipei Saga, precis se va remedia.
Vezi ce bine ai putut reformula.

- balteanuc692
Hai ca nu era greu sa corelezi titlul postului cu cuvantul cu litere mari
Daca eu am scris alambicat, ce ne facem cu codul fiscal?

Daca eu am scris alambicat, ce ne facem cu codul fiscal?

- Administrator
S-a rezolvat, deci reactualizati.
Pentru Administrator
Ar fi posibil sa se coreleze cumva seriile de la "numere si serii" cu meniurile unde aceste sunt definite, adica sa ne si putem utiliza de acele serii in afara de faptul ca generam o decizie?
Deja de o perioada buna programul nu mai reprezinta doar un program de "contabilitate", si ar fi optim sa se poate lucra mai usor cu mai multe serii, cel putin in meniul "iesiri".
Ar fi posibil sa se coreleze cumva seriile de la "numere si serii" cu meniurile unde aceste sunt definite, adica sa ne si putem utiliza de acele serii in afara de faptul ca generam o decizie?
Deja de o perioada buna programul nu mai reprezinta doar un program de "contabilitate", si ar fi optim sa se poate lucra mai usor cu mai multe serii, cel putin in meniul "iesiri".
-
Am asteptat cu nerabdare, un topic despre"numere si serii",pt.mai multe clarificari.Parca vad "o mare de critica"din partea unor"grei ai Forumului"cu privire la neintelegerea unor aspecte despre problema uzitarii meniului"numere si serii".Inca nu am folosit-o,dar azi am sa descarc ultima varianta si vom vedea...Balazse sunt de acord cu cele propuse de tine...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Buna ziua!
Folosesc doar modulul Saga contabilitate si as vrea sa va intreb daca se pot depune declaratiile la decembrie avand programul actualizat la ultima versiune existenta. Ma intereseaza ca schimbarile efectuate la tva sa nu ma afecteze in generarea declaratiilor. Sper ca m-am facut inteleasa.
Multumesc!
Folosesc doar modulul Saga contabilitate si as vrea sa va intreb daca se pot depune declaratiile la decembrie avand programul actualizat la ultima versiune existenta. Ma intereseaza ca schimbarile efectuate la tva sa nu ma afecteze in generarea declaratiilor. Sper ca m-am facut inteleasa.
Multumesc!
declaratiile sunt aceleasi pt decembrie. nu va afecteaza actualizarea.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Va multumesc frumos!
-
O intrebare (poate stupida): La "Responsabil de organizarea si conducerea contabilitatii" trebuie sa semneze contabilul sau administratorul firmei ?
Eu am pus administratorul.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)