nu se poate ca printarea sa se faca pe imprimanta aleasa din ecranul de listare ? la mine iese numai pe imprimanta setata default chiar daca aleg alta imprimanta
Si in cazul in care este o retea si vreau sa listez pe imprimanta de la alt calculator chiar daca o aleg tot la impr.de la calc.respectiv listeaza.
Si daca am o imprimanta matriciala pt.listare facturi si doresc sa listez o factura pe alta nu listeaza .
septimiuv scrie:nu se poate ca printarea sa se faca pe imprimanta aleasa din ecranul de listare ? la mine iese numai pe imprimanta setata default chiar daca aleg alta imprimanta
Se poate dar, deocamdata, nu-i printre prioritati.
floreaf scrie:Si in cazul in care este o retea si vreau sa listez pe imprimanta de la alt calculator chiar daca o aleg tot la impr.de la calc.respectiv listeaza.
Si daca am o imprimanta matriciala pt.listare facturi si doresc sa listez o factura pe alta nu listeaza .
Daca ai driverele de imprimanta instalate si partajate ar trebui sa functioneze.
ce spuneti daca s-ar putea seta ca imprimarea sa se faca doar pentru anumite pagini (ex. de la 6 la ca la Office, pt ca eu mai am balante de cate 15 - 18 pagini (multi furniz si clienti) si daca mi-a prins o pagina trebuie sa scot la imprimanta toate paginile