Buna ziua,
Lucrez de curand in Saga si am urmatoarea problema:
am de incasat un client prin banca iar cand imi apar facturile de achitat, situatia nu corespunde cu soldul din fisa contabila a clientului, adica nu imi apar facturile pe care trebuie sa le sting. In situatii clienti imi afiseaza aceleasi facturi, dar cu soldul de incasat corect. Adica facturile afisate nu corespund cu totalul de incasat. Mai concret: imi afiseaza facturi in valoare de 6162 iar la total neachitat am soldul corect 14435.
Cum pot sa fac incasarea prin banca in aceasta situatie.
Mentionez ca s-a lucrat tot in Saga si am preluat baza de date intr-o firma Test dupa care am transferat soldurile si datele contabile in firma corecta.
sold client diferit in situatii
Re: sold client diferit in situatii
citiți manualul de utilizare și vedeți dacă ați respectat pașii din acel manual legat de preluare.
De asemenea verificați fișa contului pentru a verifica dacă nu aveți și alte înregistrări pe acel analitic anterior preluării datelor.
De asemenea verificați fișa contului pentru a verifica dacă nu aveți și alte înregistrări pe acel analitic anterior preluării datelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: sold client diferit in situatii
M-au ajutat cei de la service-Saga. Le multumesc mult!
Se pare ca facturile nu au fost achitate corect si de aceea in Situatii clienti aveam diferente intre Neachitat final si Neahitat la zi. Le-am reglat prin butoanele Verificare apoi Reglare. Pentru cine mai intampina astfel de probleme asta e solutia.
Se pare ca facturile nu au fost achitate corect si de aceea in Situatii clienti aveam diferente intre Neachitat final si Neahitat la zi. Le-am reglat prin butoanele Verificare apoi Reglare. Pentru cine mai intampina astfel de probleme asta e solutia.