Erori bilant 2015
Re: Erori bilant 2015
Acum cateva minute am verificat Bilantul prin Dukintegrator si mi-a dat aceiasi eroare ca la colegii de mai sus: caenE:atributul trebuie sa existe . Codul caen al societatii e 7311! Eroarea cred ca este din program.
Dar am si eu porblema : dupa ce dau äctualizare date"imi apar unele erori ca de exemplu :
- r8(CPP)=r288(F30). In saga F30 reprezinta Date informative, iar r288 se regaseste numai in formularul ANAF! Daca vreau sa generez PDF-ul imi apare nu nu îndeplinesc o conditie! Cum procedez?
Dar am si eu porblema : dupa ce dau äctualizare date"imi apar unele erori ca de exemplu :
- r8(CPP)=r288(F30). In saga F30 reprezinta Date informative, iar r288 se regaseste numai in formularul ANAF! Daca vreau sa generez PDF-ul imi apare nu nu îndeplinesc o conditie! Cum procedez?
Ai procedat asa cum a mentionat TomaC mai sus?
In ceea ce priveste rd.288, exista si in program, doar ca nu l-ai cautat.
Il gasesti la "30. date informative" -> "VI.-XIII alte informatii".
In ceea ce priveste rd.288, exista si in program, doar ca nu l-ai cautat.
Il gasesti la "30. date informative" -> "VI.-XIII alte informatii".
Am verificat un bilant validat prin Dukintegrator si da aceiasi eroare ca la ceilalti colegi : caenE: atributul trebuie sa existe.
Am o problema cu programul SAGA. Dupa "Actualizare date" TREBUIE SA FACI ANUMITE CORECTII, CA DE EX.trebuie sa faci anumite corectii, ca de ex:
r8 (CPP)=r288 (F30) , care in programul SAGA reprezinta Date informative iar rândul 288 nu se regaseste ca sa faci corectia! Iar când vrei sa generezi PDF-ul ti se comunica ca nu indeplinesti o corelatie! Cum procedam?
Am o problema cu programul SAGA. Dupa "Actualizare date" TREBUIE SA FACI ANUMITE CORECTII, CA DE EX.trebuie sa faci anumite corectii, ca de ex:
r8 (CPP)=r288 (F30) , care in programul SAGA reprezinta Date informative iar rândul 288 nu se regaseste ca sa faci corectia! Iar când vrei sa generezi PDF-ul ti se comunica ca nu indeplinesti o corelatie! Cum procedam?
Am verificat un bilant validat prin Dukintegrator si da aceiasi eroare ca la ceilalti colegi : caenE: atributul trebuie sa existe.
-
Așa am făcut și nu au fost probleme. Trebuie să vă" deseneze" Tomac? Și așa el are multă răbdare față de cei de la firmă care sunt, probabil, superasaltați!tomac scrie:Au actualizat de curând și primele probabil s-au depus până nu exista și al doilea CAEN în bilanț.
S-a actualizat și în program. Refaceți actualizarea și re-generați bilanțul.
Pentru StoicaC75
Si daca postezi acelasi lucru de 3 ori, dar intre timp s-a dat rapunsul, cum vrei sa te ajutam?
Si daca postezi acelasi lucru de 3 ori, dar intre timp s-a dat rapunsul, cum vrei sa te ajutam?
-
Ce e aia DUKIntegrator. Sunteți IT-iști sau contabili. Ce meserie aveți? Licența spune că programul se folosește" așa cum e". Care e problema?
DUKIntegrator este un soft (parca scris in Java) care genereaza un fisier PDF in baza unui fisier XML. 

-
Buna seara,
Semnalez si eu o eroare la bilant si anume :
Formularul 040 nu preia toate conturile de amortizari.
Semnalez si eu o eroare la bilant si anume :
Formularul 040 nu preia toate conturile de amortizari.
-
Probabil că aveți conturi de amortizare si sintetice de gradul 1 si de garadul 2 ( si 281 si 2813 de exemplu). Completați de mâna sumele lipsă. Eu așa am făcut. Am preluat după altcineva si nu am avut încotro.
-
Am conturile 2808,2813,2814 ,toate acelasi grad.
-
Nci mie nu mi le-a preluat la F40 dar le-am completat manual si a fost ok
Buna ziua, eu la formularul 20 CPP nu am decat 8 randuri, am actualizat programul azi, am dat actualizare formule, actualizare date dar nu s-a schimbat nimic. Ce mai pot face ?
Sa depui bilantul, ca ale-s toate.
Problema cu F40 se rezolvă la actualizare program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.