1. Buna seara, am urmatoarea situatie: sc nu a platit contributiile aferente salariatilor firmei si nici impozitul pe venit micro in 2015. Am luat ieri fisa sintetica si doresc sa stiu daca soldurile la dec.2015 trebuiesc corectate cu penalitatile si dobanzile corespunzatoare pana la dec.2015, sau voi regla fisa , contributii, dobanzi, penalitati cand se vor plati.
2. Din greseala am trimis de doua ori declaratia 112 pentru feb.2016, a doua recipisa are eroare: a mai fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceasta luna si acest CUI. Ce trebuie sa fac ca sa fie corect la ANAF?
Multumesc
fisa sintetica
Re: fisa sintetica
2. Asta inseamna ca s-a luat in calcul doar prima declaratie.
Daca a doua era cel corect atunci trebuie sa pui o bifa la "rectificativ" si sa-l depui.
Daca a doua era cel corect atunci trebuie sa pui o bifa la "rectificativ" si sa-l depui.
Buna ziua,
Referitor la o situatie din fisa sintetica, stie cineva in ce cont se pot achita dobanzile si penalitatile de intarziere aferente TVA`ului?
Inspectorul de cont mi-a oferit un raspuns mai mult decat edificator. "nu este niciunul di ele. este ce va cu RO18....
este cont separat "
Referitor la o situatie din fisa sintetica, stie cineva in ce cont se pot achita dobanzile si penalitatile de intarziere aferente TVA`ului?
Inspectorul de cont mi-a oferit un raspuns mai mult decat edificator. "nu este niciunul di ele. este ce va cu RO18....
este cont separat "
Da, are dreptate că e un cont separat față de tva, dar diferă de la o trezorerie la alta.