comcediu medical
Re: comcediu medical
Este doar o avertizare, însă declaraţia se poate transmite fără probleme!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Indemnizatie este suportata din FAAMBP.
La introducerea datelor din certificat, sa alegi suportatorul ca fiind FAAMBP.
Art.4 din Legea 346/2002 reglementeaza modul de decontare a indemnizatiei.
La introducerea datelor din certificat, sa alegi suportatorul ca fiind FAAMBP.
Art.4 din Legea 346/2002 reglementeaza modul de decontare a indemnizatiei.
Eugen Pintea
Unde scrie că şi primele 3 zile se suportă din FAAMBP?Că eu nu găsesc! 

In legea 346 /2002 scrie la art. 34 clar:
'ART. 34
Indemnizaţia pentru incapacitate temporară de muncă în cazul accidentului de muncă sau al bolii profesionale se suporă în primele 3 zile de incapacitate de către angajator, iar din a 4-a zi de incapacitate, din contribuţia de asigurare pentru accidente de muncăşi boli profesionale. ''
Multumesc pentru raspuns, dar nu cred ca asta ii cauza atentionari.
'ART. 34
Indemnizaţia pentru incapacitate temporară de muncă în cazul accidentului de muncă sau al bolii profesionale se suporă în primele 3 zile de incapacitate de către angajator, iar din a 4-a zi de incapacitate, din contribuţia de asigurare pentru accidente de muncăşi boli profesionale. ''
Multumesc pentru raspuns, dar nu cred ca asta ii cauza atentionari.
:mrgreen:Eu îmi menţin sugestia că din cauza acestei avertizări puteţi depune declaraţia.Ce scrie la art.34 ştiam şi eu, dar întrebarea mea de mai sus era pentru PinteaE, deoarece nu eram de acord cu răspunsul pe care vi l-a dat şi am crezut că ştie de vreo modificare a acestui articol!!!În fine... 

-
Buna !!
Am o intrebare legat de CM.
In 29 feb am un CM initial pe o zi doar(29). Din 1 martie pana in 7 martie (5 zile lucratoare) am CM 2, in continuarea primului.
Cum il introduc pe al 2-lea care este in continuare? 4 zile din FS si 1 zi din CCI? E bine asa?
Merci!
Am o intrebare legat de CM.
In 29 feb am un CM initial pe o zi doar(29). Din 1 martie pana in 7 martie (5 zile lucratoare) am CM 2, in continuarea primului.
Cum il introduc pe al 2-lea care este in continuare? 4 zile din FS si 1 zi din CCI? E bine asa?
Merci!