TAXA RADIO TV - Prescrisa??
Re: TAXA RADIO TV - Prescrisa??
faceti constestatie ca el. aveti situatie asemanatoare...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Asa ma gandesc sa fac...dar sa nu fie in zadar
Scuze pentru mega întârzierea răspunsului.
Nu este în zadar.
Măcar ești acoperit că ai făcut tot ce a ținut de tine ca să contești o taxă ilegală.
Nu te mai duci să vorbești cu un reprezentat de la Societatea de Radio pentru că ăia nu cunosc legea. Sunt puși degeaba. Depui direct contestația la registratură.
După a 3-a contestație nu am mai primit nici un răspuns. Probabil s-a prescris datoria sau nu vor să-și mai bată capul.
Sper c-am ajutat cu acest subiect.
O seară bună!
Nu este în zadar.
Măcar ești acoperit că ai făcut tot ce a ținut de tine ca să contești o taxă ilegală.
Nu te mai duci să vorbești cu un reprezentat de la Societatea de Radio pentru că ăia nu cunosc legea. Sunt puși degeaba. Depui direct contestația la registratură.
După a 3-a contestație nu am mai primit nici un răspuns. Probabil s-a prescris datoria sau nu vor să-și mai bată capul.
Sper c-am ajutat cu acest subiect.
O seară bună!
- danilevicis
Am primit si eu ieri din senin o notificare de plata pt taxa tv de 1800 lei aferent 2016,2015,2014,2016.
Firma X srl cu un angajat are sediul social inchiriat de la firma A srl
Firma X srl nu inregistreaza si nu deduce utilitatile, acestea fiind platite de catre firma A srl care detine spatiul.
Mai este obligatorie aceasta taxa sau se castiga in instanta cu un avocat?
Firma X srl cu un angajat are sediul social inchiriat de la firma A srl
Firma X srl nu inregistreaza si nu deduce utilitatile, acestea fiind platite de catre firma A srl care detine spatiul.
Mai este obligatorie aceasta taxa sau se castiga in instanta cu un avocat?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Ai semnat tu de primire? Ai primit cu confirmare de primire? Eu zic că n-ai primit.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- danilevicis
N-am semnat nimic. A gasit-o fetita in cutia postala!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Deci am dreptate. Nu ați primit nimic.
dupa 4 ani de la intrebare:
Soldul furnizorului electrica a ajuns la 3000 lei in evidenta din saga. Energia electrica e plătita, soldul apare doar din taxa tv.
Am verificat la electrica si soldul lor e mai mic, restantele (taxa tv) din evidenta lor sunt doar din 2013, deci cu 3 ani in urma ....
sa înțeleg ca ei au prescris deja? cum înregistrez in contabilitate? ma duc in continuare cu soldul asta?
Soldul furnizorului electrica a ajuns la 3000 lei in evidenta din saga. Energia electrica e plătita, soldul apare doar din taxa tv.
Am verificat la electrica si soldul lor e mai mic, restantele (taxa tv) din evidenta lor sunt doar din 2013, deci cu 3 ani in urma ....
sa înțeleg ca ei au prescris deja? cum înregistrez in contabilitate? ma duc in continuare cu soldul asta?
Le treceți pe venituri.