am si eu o mare problema
cind am deschis calculatorul si am vrut sa intru in programul saga mi-a dat un mesaj ca e o problema cu sc.exe si cind am intrat in program am constatat ca nu mai am baza de date
va rog din suflet daca poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna daca mai am vreo sansa sa-mi gasesc datele in calculator si cum sa le restaurez
restaurare baza de date
Deschide folderul C:\SAGA C.3.0 şi verifică dacă ai folderele 0001 etc. Acestea conţin, în mod normal datele firmelor. Fă o copie de siguraţă a acestor foldere. Verifică în C:\SAGA C.3.0\salv_bd dacă ai pentru fiecare folder arhive de tip zip. Acestea pot fi restaurate.
Problema este însă de ce ai avut probleme cu programul? Să nu ai vreun virus. Sau ai instalat update-ul în timp ce rulai programul Saga?
Problema este însă de ce ai avut probleme cu programul? Să nu ai vreun virus. Sau ai instalat update-ul în timp ce rulai programul Saga?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
pierdut baza de date
tomac scrie:Deschide folderul C:\SAGA C.3.0 şi verifică dacă ai folderele 0001 etc. Acestea conţin, în mod normal datele firmelor. Fă o copie de siguraţă a acestor foldere. Verifică în C:\SAGA C.3.0\salv_bd dacă ai pentru fiecare folder arhive de tip zip. Acestea pot fi restaurate.
pt ca azi incercand sa descarc versiunea noua,..(nu stiu din ce cauza) am pierdut baza de date,,iar salavare aveam in alta locatie doar la luna septembrie, va rog sa ma ajutati sa restaurez fisierle descrise aici pt ca am verificat si am salvari la toate firmele in directorul salv_bd.