Suspendare la crestere copil

nicolaem835

#16 Mesaj de nicolaem835 »

paturcai scrie:Adica ceea ce am scris eu este completare la ceea ce Danilevicis a explicat: Se trece IESITA/PLECATA cu data la care a inceput concediul pentru cresterea copilului.
asa este se trece iesita numai ca la itm se face o cerere de suspendare pentu crestere copil,pe stat nu se mai evidentiaza ,normal,ca ai facut-o iesita,iar cind revine se angajaza normal,daca revine totusi si nu mai face unul intre timp.

milianm846

Concediul de odihna

#17 Mesaj de milianm846 »

Intorcandu-se din concediul ptr. cresterea copilului, un salariat are dreptul la concediu de odihna??

balazse

#18 Mesaj de balazse »

Pentru perioada de crestere copil?
In mod normal nu, deoarece s-a suspendat contractul de munca si de altfel concediul de odihna se calculeaza conform perioadei lucrate efectiv pentru un an (in mod normal din total zile lucratoare ar trebui scazut zilele de concediu medical, CFS etc.), iar aceasta persoana n-a lucrat cat timp a fost in ingrijire copil.

mantogp957

#19 Mesaj de mantogp957 »

Nu are dreptul la concediul de odihna. Acesta nu se acorda numai pentru perioada lucrata? Pai daca a stat acasa cum sa-i dau CO? Si apoi ce baza de calcul ai lua?

calfav

#20 Mesaj de calfav »

Revin la problema stergerii datelor din revisal cel de la ITM si nu din SAGA, se poate. E un pic riscant daca nu sti ce sa faci. Se intra in Access se introduce parola si stergi ce vrei, apoi salvezi si e gata 'a disparut'. :D

balazse

#21 Mesaj de balazse »

Si totusi care este parola? :D

teodorescud875

#22 Mesaj de teodorescud875 »

balazse scrie:Si totusi care este parola? :D
Parola este data de catre ITM pentru fiecare societate in baza unei adrese.

tomac

#23 Mesaj de tomac »

E vorba de parola de acces la fisierul de tip Acces in care programul Revisal isi stocheaza datele. Aia nu e data de ITM :) indiferent de cite adrese ai face pentru a obine-o :)
Citi cu atentie ce se scrie inainte de a posta.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

calfav

#24 Mesaj de calfav »

Pentru cine vrea parola si crede ca il ajuta la modificarea sau stergerea bazei de date din acces Revisal, si nu din SAGA, sa imi trimita un mesaj, si o sa o primeasca. Va trag atentie nu este indicat sa o folositi daca nu stiti sigur ce doriti sa faceti, pentru pastrarea bazei de date inainte de a folosi SAGA. Va multumesc.

munteanud411

#25 Mesaj de munteanud411 »

Munciti degeaba pt ca in Registrul de pe serverul ITM nu veti putea in veci sa faceti vreo modificare !
Si la control o sa va ceara Registrul transmis la ITM , nu cine stie ce trasnai mai avem noi prin calculatoare!
Dan-
http://schimbativiata.webs.com/

dascam368

#27 Mesaj de dascam368 »

eu nu sunt de aceeasi parere cu stergerea salariatului in CIC de pe statul de plata; pe statul de plata trebuie sa figureze salariatii care au contract de munca indiferent de starea lor; sa presupunem ca la o firma exista un singur salariat in CIC; deci, nedepunand stat de plata nu mai depunem nici declaratia la ITM nici declaratiile la finante? nu cred ca ar fi corect
daca o firma e micro cu impozit pe venit 3% si are un singur salariat care intra in CIC de la 01.01 a anului urmator intra pe impozit profit; poate evita acest lucru prin angajarea unui alt salariat in termen de 30 de zile chiar daca e angajat doar cu 1 ora /zi; ca regula, se considera numarul de salariati activi de pe statul de plata sau revisal

balazse

#28 Mesaj de balazse »

Nu trebuie sters, cum zicea si TomaC:
O altă metoda următoarea:
Modificaţi la acea persoană în fişiere salariaţi contribuţiile - "Fără CAS", fără şomaj, fără fd.accidente etc.
Intraţi pe salariata respectivă şi apăsaţi butonul "Concedii medicale"
Adăugaţi un concediu medical fictiv la care puneţi serie "A" nr.1 tip concediu "Sarcină şi lauzie", perioada din ziua în care se suspendă contractul de muncă şi până se termină cei 2 ani, la suportat din TRECETI OBLIGATORIU "BASS" , medie zilnică 0, procent cât vreţi.Salvaţi, răspundeţi pozitiv la avertismentul SAGA şi gata.

gherghelescur

#29 Mesaj de gherghelescur »

ce fac in situatia in care eu angajez, pe perioada cat salariata care este in concediu de crestere copil, pe altcineva cu durata determinata de 2 ani?

o mai trec in stat pe salariata supsendata? ca locul ei e practic luat de cea cu contract pe perioada determinata

balazse

#30 Mesaj de balazse »

Daca angajezi in locul ei, atunci faci un contract pe perioada determinata cu specificarea "pe perioada suspendarii contractului individual de munca al titularului de post".
Angajata care are contract suspendat trebuie sa apara si atunci pe stat de plata, deoarece iti este angajat.

Scrie răspuns