semnare bilant
semnare bilant
va rog sa-mi spuneti ce mi se intampla daca am semnat un bilant cu cifra de afaceri sub 35000 euro.am incheiat un contract de prestari servicii intre parti. mentionez ca am scoala postliceala in domeniu. va multumesc!
Re: semnare bilant
Pt un SRL cu CA<35.000 euro, intocmire bilant in baza unei conventii civile, trebuie intocmit bilant simplificat sau se poate bilant prescurtat ?
Va multumesc.
Va multumesc.
Daca aplici sitemul de conta.simplificat atunci si bilantul e simplificat, daca nu trebuie prescurtat.
Dilema mea este daca pt un SRL cu CA<35.000 euro, care nu a optat pt sistemul simplificat, se poate intocmi si semna bilantul in baza unei conventii civile (economist cu studii superioare). Sau daca varianta semnarii bilantului in baza conventiei este aplicabila doar societatilor care aplica sistemul simplificat, ca o facilitate .
M-am impotmolit ...
M-am impotmolit ...
Se poate și bilanț prescurtat pentru astfel de cazuri nefiind obligatoriu cel simplificat. Cel prescurtat se face dacă societatea a optat (aceasta metodă fiind una opțională și nu una obligatorie) pentru utilizarea sistemului simplificat de contabilitate. Dar convenție se poate semna fără probleme dacă sunt îndeplinite condițiile legale.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc 

-
Buna seara! Sunt PFA cod CAEN 6920 , economist fara a fi membru CCECAR , pot tine evidenta contabila si semna bilant pentru firme cu cifra de afaceri < 35.000 euro.
Multumesc !
Multumesc !
Nu. Doar dacă aveți contract de muncă încheiat cu firmele respective.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc !
-
si ce solutie are un patron cu mai multe firme din care cateva sunt adormite ( nu mai lucreaza pe ele si implicit nici salariati cu cim nu are )
cum / cine poate semna ?
cum / cine poate semna ?
-
Un membru CECCAR.
membru ceccar cere bani...crezi ca mai da bani la o firma ce nu mai functioneaza ?
Și Cioloș, prin funcționarul de la ANAF ce va întocmi procesul verbal de contravenție pentru nedepunerea bilanțului, cere bani.
Să le trezească sau să le închidă la ONRC!Astea ar fi două soluții...costachet982 scrie:si ce solutie are un patron cu mai multe firme din care cateva sunt adormite ( nu mai lucreaza pe ele si implicit nici salariati cu cim nu are )
cum / cine poate semna ?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Sa inchida firma il consta cat zece bilanturi platite unui membru Ceccar! Sa trezesti mortul e cam greu...