Alerta modificare vector fiscal
-
Alerta modificare vector fiscal
Un sprijin semnificativ il poate reprezenta atentionarea (sonora chiar) cu privire la depasirea unei anumite cifre de afaceri, stabilita de utilizator prin adaugare in meniul "Alerte". In felul acesta evitam riscul de a omite schimbarea vectorilor fiscali .
Re: Alerta modificare vector fiscal
Și o alertă pentru a ne aduce aminte că nu am dus gunoiul ar fi bună.
-
Si daca utilizatorul e surd?
Dacă e surd a pus-o.
O mătură pe spinare sau o tigaie între coarne.
-
Sau ceva vizual. Ca la miliție. Niște lumini. "Alb-albastru, alb- albastru-roșu"...
- danilevicis
voi v-ati uitat cam mult la desene animate cu tom & jerry 

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
Ba la Pokémon.
Merită să și glumim.
Datorită modului perfect de adaptare a unor funcționari superiori de prin MF, și a majorității „locuitorilor vremelnici” din guvern și parlament la realitățile contabile și la prevederile legislative, există atâtea modalități de definire și de calculare a unor limite, venituri sau CA, încât nu se poate realiza un algoritm general valabil care să poată fi trasnspus în alertarea utilizatorului final al unui soft.
Și ăsta esta este un motiv pentru care la asistență contribuabili poți să primești răspunsuri gen meteo: „poate ninge, poate plouă, parcă poți să ști”.
Datorită modului perfect de adaptare a unor funcționari superiori de prin MF, și a majorității „locuitorilor vremelnici” din guvern și parlament la realitățile contabile și la prevederile legislative, există atâtea modalități de definire și de calculare a unor limite, venituri sau CA, încât nu se poate realiza un algoritm general valabil care să poată fi trasnspus în alertarea utilizatorului final al unui soft.
Și ăsta esta este un motiv pentru care la asistență contribuabili poți să primești răspunsuri gen meteo: „poate ninge, poate plouă, parcă poți să ști”.
- danilevicis

eu vreau sa vad cum vor arata inspectorii fiscali specializati pe industrii dedicati companiilor.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
Aceste alerte, deja existente in program au fost concepute in ideea usurarii muncii contabilului...presupun...a fost doar o parere, demna se pare de sarcasmul colegilor contabili, de parca nu am impartasi aceleasi "capcane" fiscale. Multumesc oricum pentru interesul acordat.