Buna ziua,
Am primit concediu medical pentru o salariata peste 10 zile.
Cod 01 -8 zile
cod 06 - 3 zile
Nu pot valida 112 din aceasta cazua.
Multumesc !
Concedii medicale peste 10 zile
Re: Concedii medicale peste 10 zile
Pentru că nu l-ați operat corect. Operați-l corect și se va valida.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am medicale in fiecare luna.Este prima luna in care imi da acest mesaj.
Unde ar fi diferenta ?
Multumesc !
Unde ar fi diferenta ?
Multumesc !
Ce eroare vă dă, mai exact?
Aceeasi problema o am si eu.Mie imi apare urmatorul mesaj:
"EROARE- D(1):Certificatul de concediu medical eliberat ptr incapacitate temporara de munca(ITM) de catre medicul de familie nu poate depasi 10 zile calendaristice!"
credeam ca am inregistrat bine certificatul de concediu medical...dar asta imi da de gandit.
"EROARE- D(1):Certificatul de concediu medical eliberat ptr incapacitate temporara de munca(ITM) de catre medicul de familie nu poate depasi 10 zile calendaristice!"
credeam ca am inregistrat bine certificatul de concediu medical...dar asta imi da de gandit.
cititi http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php? ... al#p202189 din data de 20.04.2016
si puteti cauta pe forum cuvantul MEDICAL si o sa gasiti o multime de subiecte pe aceasta tema. Si va veti lamuri.
si puteti cauta pe forum cuvantul MEDICAL si o sa gasiti o multime de subiecte pe aceasta tema. Si va veti lamuri.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Multumesc pentru raspuns.
Eu am 5 zile din FS si 8 din CCI... nu inteleg de ce imi spune in continuare de cele 10 zile...
Eu am 5 zile din FS si 8 din CCI... nu inteleg de ce imi spune in continuare de cele 10 zile...
Pai 5+8=13 nu este mai mare decat 10?
Și medicul de familie nu poate elibera CM pe o perioadă mai mare de 10 zile pe cod 01.
Sigur e eliberat de medicul de familie? Și nu de spital sau ambulatoriu de specialitate și doar luat în evidență de medicul de familie?
Sigur e eliberat de medicul de familie? Și nu de spital sau ambulatoriu de specialitate și doar luat în evidență de medicul de familie?