probleme decont tva
probleme decont tva
Buna ziua am si eu o problema pfa agricultura decont lunar ,jurnal cumparari tva 3950 lei jurnal vanzari 0lei iar in decont apare la randul 16 regularizari suma de 17772
Re: probleme decont tva
Bine ai venit pe forum!
Esti cumva cu TVA la incasare si ai incasat facturi cu TVA 24%? In acest caz este normal sa iti apara la regularizari.
Esti cumva cu TVA la incasare si ai incasat facturi cu TVA 24%? In acest caz este normal sa iti apara la regularizari.
Nu, societate este cu tva la facturare , este ceva ciudat am clienti sold 0gioln scrie:Buna ziua am si eu o problema pfa agricultura decont lunar ,jurnal cumparari tva 3950 lei jurnal vanzari 0lei iar in decont apare la randul 16 regularizari suma de 17772
Referitor la postare:
Din pacate aici ar trebui verificat baza de date ca sa te putem ajuta.
Incearca sa trimiti o salvare baza de date echipei Saga, poate ei te pot ajuta.
Referitor la topic:tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Din pacate aici ar trebui verificat baza de date ca sa te putem ajuta.
Incearca sa trimiti o salvare baza de date echipei Saga, poate ei te pot ajuta.
Ultima oară modificat Mar Iun 21, 2016 11:10 pm de către balazse, modificat 1 dată în total.
am trimis un mail la Saga astept un raspuns , multumesc frumos
Aveți facturi emise cu Taxare inversă la care este bifată și opțiunea TVAi. Nu este corect.
Notați-vă cum ați făcut încasările la acele facturi. Devalidați acele facturi și debifați opțiunea TVAi. Re-validați-le. probabil va fi nevoie să ștergeți încasările și să le reintroduceți.
Notați-vă cum ați făcut încasările la acele facturi. Devalidați acele facturi și debifați opțiunea TVAi. Re-validați-le. probabil va fi nevoie să ștergeți încasările și să le reintroduceți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.