Asociere fisiere prin tragere cu mouse-ul Link catre fisier

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
oanceai223

Asociere fisiere prin tragere cu mouse-ul Link catre fisier

#1 Mesaj de oanceai223 »

Buna ziua,

In ecranul ''Articole contabile'' , exista posibilitatea de accesare a unui document tip pdf al carui link a fost asociat in ecranul ''Intrari'' ?
De exemplu, am asociat link-ul unei facturi operate prin ecranul ''Intrari'' si cand caut inregistrarea contabila a acestei facturi in ecranul ''Articole contabile'' , link-ul catre documentul asociat nu este activ , in sensul ca ar trebui repetata operatiunea de asociere a aceluiasi document si in acest ecran (articole contabile).

paturcai

Re: Asociere fisiere prin tragere cu mouse-ul Link catre fis

#2 Mesaj de paturcai »

Nu exista acea posibilitate.
Asocierea se face exact in locurile indicate: INTRARI, BANCA, CASA, etc
Daca ati facut asocierea acolo cum sa vedeti asocierile si in ARTICOLE CONTABILE?
Nu se poate asa ceva.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

oanceai223

#3 Mesaj de oanceai223 »

Avand in vedere ca in ambele ecrane, atat in Intrari cat si in Articole contabile se apeleaza acelasi document sursa, ma gandeam ca poate exista posibilitatea sa aduca si link-ul respectiv.
Daca adaug o valoare in ''Grupa'' cand operez un document in Intrari sau Jurnal de banca de ex., se regaseste valoarea din acel camp si in Articole contabile (valabil si viceversa)- nu stiu daca are relevanta comparatia dpdv tehnic / informatic, dar am luat exemplul respectiv strict dpdv al unui user.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Grupa se comporta ca un COD.
Banuiesc ca nu este simplu sa aduci si in Articole Contabile LEGATURILE/ASOCIERILE de documente
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

oanceai223

#5 Mesaj de oanceai223 »

Probabil ca este destul de dificil si nu merita efortul....
Tot legat de link-uri, ar fi binevenit un astfel de buton pt. link-uri in ecranul ''Contracte'', in ecranul ''Cheltuieli/venituri in avans'' si in ecranul secundar din ''Masini'', cel referitor la ''Asigurari / Revizii'' .

Încuiat