Productie/comert

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
ilicio895

Productie/comert

#1 Mesaj de ilicio895 »

In cazul unei fabrici de produse lactate am produse finite in depozit pe care le vand catre terti pe baza de factura...pana aici e ok, insa acum am deschis si un magazin unde vind produsele obtinute sub forma de marfuri. Cum procedez pentru a transfera produsele finite in magazin si a inregistra prin aceasta operatiune si adaosul si tva/ul aferent?
Am incercat prin trasnferuri insa..mi-l duce in magazin la valoarea produsului finit fara a adauga TVA si adaos
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Se face cu avize nu prin Transferuri. Procedura e aici: http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=2716 si alte informatii aici http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?t=1806
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ilicio895

#3 Mesaj de ilicio895 »

multumesc mult tomac, prompt ca de obicei!
o sa studiez imediat.
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

foltuta

#4 Mesaj de foltuta »

as avea nevoie de putin ajutor....la transferul de la produse finite la furaje sa zicem....imi face transferul dar cu valoarea 0 si nu-mi dau seama de ce...produsele finite sunt inregistrate cu valoare,si totusi la transfer nu-mi iese cu valoare...si nu stiu de ce....

foltuta

#5 Mesaj de foltuta »

chiar nimeni nu ma poate ajuta?....please....

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Verificati la Fisiere - Gestiuni daca e bifata optiunea "La pret de vinzare" la gestiunile folosite la transfer.Daca da, debifati.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns