configurare forumal factura

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
danilevicis

configurare forumal factura

#1 Mesaj de danilevicis »

nu reusesc sa inserez imaginea siglei la configurare formular. pun imaginea in format jpg bifez acolo si cand dau la vizualizare imi apare scris xxx.jpg unde xxx numele fisierului
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

încearcă cu una mai mică, prima dată şi vezi dacă afişeză pe vizualizare factură.
Aşa am paţit şi eu.
dar acuma e bine cu imaginea micşorată.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

danilevicis

#3 Mesaj de danilevicis »

hmm, nu merge! am incercat, de proba, cu imaginea micuta de la avtarul meu, care este foarte mica.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

csedoa

#4 Mesaj de csedoa »

nici mie nu imi merge ...am incercat cu diferite dimensiuni dar in afara de numele imagini nu afiseaza nimica :evil: era frumos daca se putea pune si o imagine de fundal :D
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

danilevicis

#5 Mesaj de danilevicis »

este un utilizator care foloseste si caruia sa i mearga imaginea la printare facturi? cum faceti?

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Mărimea recomandată pentru imagine 100 x 100 pixeli.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

danilevicis

#7 Mesaj de danilevicis »

Tot nu merge, am facut imaginea 80x100 pixeli si mi a dat la vizualizarea denumirea fisierului cu un font mai mic. insa imaginea jpg nu-i nicaieri. oare ce se intampla?

cotirtam347

sigla

#8 Mesaj de cotirtam347 »

merge inserata sigla. A fost o versiune cand nu a mers aceasta functie. Acum este OK. Eu ma gandeam ca pentru a mai inviora aspectul facturii emise din Saga , sa se poata insera sigla la o rezolutie mai mare, ca fundal , in spatele continutului facturii.

Încuiat