plata arenda in bani
plata arenda in bani
Buna ziua, pentru plata arendei in bani este suficient un borderou cu persoanele care au primit arenda si semnatura de primire sau dispozitie de plata cu semnatura de primire.
Multumesc.
Multumesc.
-
Re: plata arenda in bani
se poate face cu dispozitie de plata individual cum este corect dar eu folosesc un tablel in care semneaza pt. primirea sumei fiecare si banii ai scoate din casierie administratorul.
Am avut n controale fiscale si nu s-a legat nimeni de asta.Atentie la plafonul de 10000 lei/persoana
Eu folosesc un table excel care calculeaza automat retinerile si restul de plata daca doriti pot sa vi-l pun pe un mail.
Am avut n controale fiscale si nu s-a legat nimeni de asta.Atentie la plafonul de 10000 lei/persoana
Eu folosesc un table excel care calculeaza automat retinerile si restul de plata daca doriti pot sa vi-l pun pe un mail.
Va multumesc din suflet, adresa mea este [email protected]
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa-mi transmiteti si mie formularul.([email protected])
Va rog daca se poate sa-mi transmiteti si mie formularul.([email protected])
Buna ziua,
Si eu Va rog frumos daca sunteti amabil(a)sa-mi trimiteti formularul pe adresa [email protected] multumesc anticipat.
Si eu Va rog frumos daca sunteti amabil(a)sa-mi trimiteti formularul pe adresa [email protected] multumesc anticipat.
Va rog sa-mi trimiteti si mie daca doriti...
[email protected] va multumesc
[email protected] va multumesc
va atasez model tabel arenda, poate le este de ajutor si celorlalti colegi 
nu stiu cum sa atasez fisierul, ca nu-mi da voie format xls, ori pdf

nu stiu cum sa atasez fisierul, ca nu-mi da voie format xls, ori pdf

Incarca undeva unde poti sa dai "share" si posteaza aici link-ul.
Atunci fati un cont de google si incarca-l in google drive dupa care ii dai share si copiezi aici link-ul de share.
-
daca-ti trimite omul materialul pe o adresa de mail si faci tu treaba asta, nu merge?
Il poate face oricine cine doreste.