semnaturi balanta
semnaturi balanta
Cum pot modifica pe balanta director general si director economic pentru ca avem contract de prestari servicii si nu director economic angajat iar la societate semneaza administratorul? As dori sa trec administrator si intocmit cu numele pe care il preia de la semnaturi, pot?
Re: semnaturi balanta
Si totusi care este solutia????
Si pe mine ma deranjeaza noile semnaturi de pe Balanata : Intocmit (in loc de Director/Director general). Nu se poate reveni la vechile semnaturi ?
nu
acesta este modelul balantei in normele legislative
acesta este modelul balantei in normele legislative
-
readuc in discutie acest subiect pt. ca ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt administratorul unei firme si director economic angajat cu CIM. Am terminat ASE specializarea management. Pe diploma de licenta scrie: titlul- economist , specializarea - management.
La prelungirea unei linii de credit banca nu accepta ca documentele financiar contabile (bilant, balanta) sa fie semnate la intocmit de mine sub pretextul ca nu am dreptul acesta intrucat am specializare in management si nu in contabilitate. Am citit in legea contabilitatii nr.82/1991 unde la art. 10 alin. 2 scrie:
" (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare. "
Consider ca banca face un abuz.
Ca atare va solicit si voua opinia in aceasta problema.
multumesc anticipat
La prelungirea unei linii de credit banca nu accepta ca documentele financiar contabile (bilant, balanta) sa fie semnate la intocmit de mine sub pretextul ca nu am dreptul acesta intrucat am specializare in management si nu in contabilitate. Am citit in legea contabilitatii nr.82/1991 unde la art. 10 alin. 2 scrie:
" (2) Contabilitatea se organizează şi se conduce, de regulă, în compartimente distincte, conduse de către directorul economic, contabilul-şef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcţie. Aceste persoane trebuie să aibă studii economice superioare. "
Consider ca banca face un abuz.
Ca atare va solicit si voua opinia in aceasta problema.
multumesc anticipat
banca face un abuz
poate sa semneze si portarul
banca nu stie ca portarul nu are studii economice
poate sa semneze si portarul
banca nu stie ca portarul nu are studii economice
-
nenorocita de banca mi-a cerut diploma, si eu, ca fraiera, i-am dat-o.
vedeti ca mai nou cer si ce hartie igienica folositi acasa.. 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
nu reusesc sa schimb numele de pe balanta la intocmt.
mersi
mersi
- fagarasa176
In ecranul de tiparire la prima semnatura
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!