vechime in munca

burnescum81

vechime in munca

#1 Mesaj de burnescum81 »

am urmatoarea situatie
ca sa depun un dosar la somaj se solicita doua adeverinte de vechime si anume
- una de la 01.10.2008(data angajarii salariatului) pina la 01.01.2011 (nu are carnet de munca)
- una de la 01.01.2011 la 30.06.2016 (data desfacerii cim
prima adeverinta trebuie vizata de ITM
programul saga imi scoate adeverinta pentru toata perioada
intrebarea mea este daca as putea cumva sa scot doua adeverinte pentru ca nu vreau sa ma mai intoarca inapoi
va rog un raspuns favorabil daca se poate
multumesc f.f.f. mult

ionescug551

Re: vechime in munca

#2 Mesaj de ionescug551 »

Vezi ca ai la adeverinte posibilitatea sa dai intervalul pentru care doresti situatia. (In cazul in care ai lucrat in Saga intreaga perioada;pina la 01.01.2011 ar trebui sa ai statele vizate de ITM).

burnescum81

#3 Mesaj de burnescum81 »

am posibilitatea intervalului numai la adev.de venituri sau de sanatate,nu si la adeverinta de vechime

ionescug551

#4 Mesaj de ionescug551 »

Nu cred ca din Saga poti scoate o adev de vechime.
Am un model ;daca-l vrei spune-mi adresa de e-mail sa ti-l trimit.

burnescum81

#5 Mesaj de burnescum81 »

[email protected] ,daca se poate sa-mi comunici urgent modelul, cu toate ca de la istoric salariat pot scoate adeverinta de vechime dar cumulata ,nu cum vor cei de la somaj
multumesc f.f.f mult

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Chestia asta cu vechimea in munca deja am sesizat si eu ca ar trebui sa se genereze pentru fiecare contract in parte, dar inca nu s-a introdus nimic.

floream813

#7 Mesaj de floream813 »

[quote="ionescug551"]Nu cred ca din Saga poti scoate o adev de vechime.

Saga scoate si Adeverinta de vechime
In Fisiere > Salariati >Registru Evid salariati> te pozitionezi pe salariatul pt care doresti adeverinta >Clic pe Istoric salariatul respectiv si jos gasesti mai multe : Adeverinta Vechime/Act Aditional/Incetare/Demisie.
Daca operezi Revisalul din Saga iti iese OK, desi era mult mai bine daca PDF ul ar fi fost editabil, sa mai putem modifica/corecta ...

steriel

#8 Mesaj de steriel »

Buna ziua!
Am si eu nevoie din nou de sprijinul dvs. Salariata a lucrat la o soc 11 luni apoi i s. a desfacut contractul cu art 55, s-a reangajat la o alta societate pe perioada determinata pentru 1 luna. Beneficiaza in acest caz de somaj sau trebuie sa mai lucreze inca o luna avand contract pe perioada nedeterminata si sa i se inceteze contractul cu art 65?

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Dupa parerea mea, daca la al doilea contract discutam de perioada determinata nu prea ai cum sa ii desfaci contractul cu art.65, precum n-ar trebui sa fie probleme la somaj, dar sincer sa fiu cel mai bine este sa suni direct la ei, sa nu se trezeasca angajatul cu dosarul in mana si sa fie refuzat.

Scrie răspuns