BIFA OPTIUNE CONSULTARE - Declaratia 394
BIFA OPTIUNE CONSULTARE - Declaratia 394
Nu inteleg de ce nu pastreaza Saga bifa la declaratia 394 - daca inca din luna iulie s-a optat pentru consultarea bazei de date a tertilor .
Chiar de fiecare data trebuie sa re-bifam in Saga ? Ce asa de greu sa se pastreze o caseta bifata in baza date ?
Am avut multe erori de validare din cauza acelei bife .
Stiu problema absurda e la finante ....din moment ce am optat o data pt consultare si cf ordinului nu se mai poate reveni atunci de ce nu ma seteaza o data cand am optat si ...gata pe acel an asa ramane.
Chiar de fiecare data trebuie sa re-bifam in Saga ? Ce asa de greu sa se pastreze o caseta bifata in baza date ?
Am avut multe erori de validare din cauza acelei bife .
Stiu problema absurda e la finante ....din moment ce am optat o data pt consultare si cf ordinului nu se mai poate reveni atunci de ce nu ma seteaza o data cand am optat si ...gata pe acel an asa ramane.
- fagarasa176
Re: BIFA OPTIUNE CONSULTARE - Declaratia 394
Colegu...baga calmante...trece cu tutun 

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
acuma tot aia e 

Păstrează. Refă actualizarea 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
aha...la ultima actualizare de ieri s-a rezolvat .
Multumim Saga !
Ce altceva s-a mai up-datat ?

S-a introdus factura emisă de client în numele furnizorului. Există suport și pentru cazul în care o emiți tu pentru un furnizor de-al tău - operând-o în intrări. Și pentru cazul în care o primești de la clientul tău emisă de el și o operezi la ieșiri.
Nu funcționează dacă facturile respective sunt cu taxare inversă, pentru că s-ar complica rău de tot lucrurile.
E vorba exclusiv de acele cazuri ce se declară distinct în D394.
Nu funcționează dacă facturile respective sunt cu taxare inversă, pentru că s-ar complica rău de tot lucrurile.
E vorba exclusiv de acele cazuri ce se declară distinct în D394.
Si cu semnaturile de la Decl.394 Reprezentant fiscal/legal si Persoana care intocmeste declaratia si semnaturile de la restul de declaratii care nu sunt preluate corect s-a rezolvat ?
Nu are ce să se rezolve.
Buna ziua,tomac scrie: Nu funcționează dacă facturile respective sunt cu taxare inversă, pentru că s-ar complica rău de tot lucrurile.
Eu primesc de la clientul meu autofactura, cu taxare inversa, pentru cod 23-masa lemnoasa. Pana acum le inregistram pe tip "T"-taxare inversa. Daca as opta acum pentru tip "L", nu cred ca s-ar prelua corect datele nici in decontul de tva, nici in 394. Ma gandesc sa raman tot la tip "T", si sa modific eu in d 394 informatiile despre facturile emise, dar as aprecia si un sfat de la dumneavoastra.
Va multumesc anticipat!
Rămâneți tot pe T
-
A aparut o actualizare pe 25 oct?gramac921 scrie:aha...la ultima actualizare de ieri s-a rezolvat .Multumim Saga !
Pentru EnacheR351
A aparut o actualizare pe 24, 25, 26 la vers.474, iar pe 27 a aparut vers.475.
A aparut o actualizare pe 24, 25, 26 la vers.474, iar pe 27 a aparut vers.475.

Am o factura cu taxare inversa de la un furnizor care a devenit platitor de tva in luna septembrie . La validarea D394 imi apare eroare pt furmizorul respectiv .Pe Mfinante apare platitor din 06.09. Ce ma sfatuiti sa fac?
Cum este introdus acel furnizor in meniul "intrari" cu atribut "RO" sau fara? Daca este fara atunci te pozitionezi pe factura respectiva si apesi pe "verificare", iar daca nici atunci nu apare atributul "RO" atunci il treci manual.
Totusi ce eroare iti apare la validarea D.394?
Totusi ce eroare iti apare la validarea D.394?
Ce eroare mai exact?