Buna seara! Va rog sa ma lamuriti si pe mine:
Am o factura cu TVA emisa catre client persoana fizica si in Saga nu o preia in declaratia 394. Apas manual butonul de preluat ?
declaratia 394
Re: declaratia 394
De asemenea nu imi preia nici plaja de facturi desi am completat numere si serii. Mentionez ca firma are o singura operatiune - o factura emisa catre o persoana fizica.Va rog ajutati-ma si pe mine ca sunt incepatoare.
Declaratia se incarca cu bifa NU la Au fost efectuate operatiuni in perioada de raportare.
Declaratia se incarca cu bifa NU la Au fost efectuate operatiuni in perioada de raportare.
@balazse , si eu asa stiam ca trebuie preluate in 394 , chiar si Ordinul 2264 zice asta. ( Ma refer la bonurile la intrari avand CUI cumparator inscris pe ele )
Se pare ca e o problema cu noua versiune de azi 14.11
Aveam o versiune mai veche si acolo se preluau. ( erau bifate)
Se pare ca e o problema cu noua versiune de azi 14.11
Aveam o versiune mai veche si acolo se preluau. ( erau bifate)
-
La plaja de numere facturi am exporturi care cf ghidului sunt excluse de la raportare , imi preia in declaratie numere facturi iesire in lei, dar si cele in valuta, sterg cele de la valuta si imi apare eroare la declaratie si nu ma lasa nicicum s-o validez . Aveti idee ce pot sa fac in situatia asta ? Va multumesc pentru orice sugestie
Refaceți actualizarea programului pentru că și pdf-ul s-a mai modificat de către ANAF. Și reîncercați. Dacă, la fel, aveți probleme, trimiteți mail direct la firmă semnalând problema.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
ok, multumesc tomac !