Eroare sold initial banca
-
Eroare sold initial banca
Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoare problema.am listat la luna septembrie jurnalul la banca,e totul ok,dar cand am inceput sa lucrez octombrie 2016 am vazut ca difera soldul initial cu o suma compusa din doua note contabile de genul 5121-5191 din anul 2012,o fi de la actualizari vreo pb?
Re: Eroare sold initial banca
Sau cumva ai facut o inregistrare eronata recent. Daca te pozitionezi pe inregistrare si apesi pe butonul "INSERT"/"INS" iti apare data inregistrarii.
Treaba asta nu o știam! Mersi !balazse scrie:Daca te pozitionezi pe inregistrare si apesi pe butonul "INSERT"/"INS" iti apare data inregistrarii.

Apare la prima pozitie in data de 24.04.2012 nota 5121-5191 suma de 2208 cu data inregistrarii 21,05,2012 o data cu tip A si apoi cu tip M
si a doua pozitie 5121-5191 suma de 2208 cu data inregistrarii 08,06,2012 cu tip A si daca sterg una din ele imi denatureaza soldurile cu toate ca la o salvare anterioara nu exista dublura !
si a doua pozitie 5121-5191 suma de 2208 cu data inregistrarii 08,06,2012 cu tip A si daca sterg una din ele imi denatureaza soldurile cu toate ca la o salvare anterioara nu exista dublura !
Ultima oară modificat Mar Noi 15, 2016 9:15 pm de către moisiim, modificat 1 dată în total.
Ai un back-up (copie de siguranta) a programului?
Da,cu aia ma tot ,,joc/consult ,,ceva s-a intamplat in luna septembrie pentru ca ,la luna august adunate toate soldurile de la banci dau soldul corect la 5121 din balanta,iar la septembrie cu toate ca inregistrarile corespund cu extrasul, 5121 nu mai da fix cu suma care e in plus!Ca sa ma ajut cu salvarea ,ar trebui sa mai lucrez septembrie si octombrie partial!
Verifica fiecare analitic in parte.
Poate ai inregistrat ceva pe sintetic, desi trebuia pe analitic.
Poate ai inregistrat ceva pe sintetic, desi trebuia pe analitic.
Asta am verificat prima data!La doua date diferite din anul 2012 imi dubleaza notele contabile5121-5191 ,cum aveam linie de credit pe contul respectiv ,soldul era mereu zero,iar acum are sold la perioada respectiva(2012) fix suma care o am eu in plus la septembrie 2016.