incarcare in saga de date introduse in revisal
-
incarcare in saga de date introduse in revisal
Cum preiau in saga toate datele din registrul de evidenta electronica ale unei firme nou luate (mentionez ca am primit datele pe o discheta, datele fiind pana azi tinute in revisal direct)
....dar poate pe viitor se face cumva importul din Revisal in SAGA ? ..
Ar fii super .....
Sunt firme care au migrat pe Saga ..dar lucreaza pe Revisal doar pt ca au multe date de introdus acolo mai departe..
Ar fii super .....

Sunt firme care au migrat pe Saga ..dar lucreaza pe Revisal doar pt ca au multe date de introdus acolo mai departe..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
mersi mult-- norocul meu ca sunt foarte putine date 
ma gandeam doar ca in momentul in care introduc datele voi avea situatia de acum inainte, modificarile aferente perioadei din urma ramanand in programul revisal al fostei contabile
--- si cf legii tb tinut reg el de evid cu toate datele inscrise in el, la sediul societatii

ma gandeam doar ca in momentul in care introduc datele voi avea situatia de acum inainte, modificarile aferente perioadei din urma ramanand in programul revisal al fostei contabile
--- si cf legii tb tinut reg el de evid cu toate datele inscrise in el, la sediul societatii