ajutor-transfer date
ajutor-transfer date
Buna.Contabilitate pentru o societate tinuta in Saga pe un alt calculator.Mi se pune la dispozitie un CD cu acest continut.Cum pot sa-l descarc pe propriul calculator pentru a continua treaba? Multumesc
1. dacă nu aveţi deloc SAGA pe calculator, copiatţi pur şi simplu de pe CD directorul SAGA pe calculatorul propriu pe D: sau C: după preferinţă.
apoi descărcaţi programul SAGA tot şi reinstalaţi peste ce aveţi (de ex. daca aţi pus pe D:\SAGA 3.0) puneţi chiar acolo. şi va merge programul cu date cu tot.
2.varianta 2 este dacă aveţi SAGA pe calculatorul propriu şi vreţi să mai adăugaţi şi firma de pe CD care l-aţi primit, era mai simplu să aveţi ultima salvare decât directorul cu totul. aşa că cereţi mai bine ultima salvare, iar pe calculatorul dvs creaţi firma şi o restauraţi.
E cea mai simpla metodă.
apoi descărcaţi programul SAGA tot şi reinstalaţi peste ce aveţi (de ex. daca aţi pus pe D:\SAGA 3.0) puneţi chiar acolo. şi va merge programul cu date cu tot.
2.varianta 2 este dacă aveţi SAGA pe calculatorul propriu şi vreţi să mai adăugaţi şi firma de pe CD care l-aţi primit, era mai simplu să aveţi ultima salvare decât directorul cu totul. aşa că cereţi mai bine ultima salvare, iar pe calculatorul dvs creaţi firma şi o restauraţi.
E cea mai simpla metodă.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
asta am facut si eu, am copiat tot fisierul saga pe alt calculator, am instalat saga programul si nu actualizarea, si cand intru imi da eroare : Index does not match table. Delete the index file and recreate index 114"
La fel daca intru oriunde in program, "error loading file record number 6,7.8" sau alte cifre. Ce sa fac sau ce am gresit?
La fel daca intru oriunde in program, "error loading file record number 6,7.8" sau alte cifre. Ce sa fac sau ce am gresit?
O astfel de eroare apare atunci când unele fişiere sunt afectate.
Pentru aceasta, procedaţi astfel: lansaţi programul, intraţi la firma la care aveţi probleme, intraţi la Întreţinere BD, bifaţi opţiunea "Forţare reparare" şi apăsaţi butonul Start.
Pentru aceasta, procedaţi astfel: lansaţi programul, intraţi la firma la care aveţi probleme, intraţi la Întreţinere BD, bifaţi opţiunea "Forţare reparare" şi apăsaţi butonul Start.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- floream317
Buna seara tuturor!!!
Cred ca am o problema,nu sunt sigura pana nu am confirmarea dv.
problema este urmatoarea: mi-am cumparat un alt calc. deoarece celalalt se cam "dusese" si am procedat astfel (asta daca am bagat bine la cap ce m-a invatat un coleg+ce am invatat de aici
): am tras saga pe un cd si l-am bagat in cel nou in D, apoi am tras programul din prima pagina de aici si l-am instalat tot in D. ok pana aici, imi apar datele care le aveam dar.......cand intru in program si selectez o firma,se deschide normal dar nu mai apare lista cu societati si daca am nevoie sa schimb societatea trebuie ca intru in partea cealalta. am dat tf. atunci ca sa imi dea un cod nou de activare dar mi s-a spus ca cel care a aparut prima data este doar temporar si mi-au dat codurile ptr. stoc si conta. de ce nu mai vad lista aceea? am gresit undeva?
Imi cer scuze ca am explicat anapoda (acum imi dau seama ca am inceput cu sfarsitul).
Multumesc mult ptr. intelegere!
Cred ca am o problema,nu sunt sigura pana nu am confirmarea dv.
problema este urmatoarea: mi-am cumparat un alt calc. deoarece celalalt se cam "dusese" si am procedat astfel (asta daca am bagat bine la cap ce m-a invatat un coleg+ce am invatat de aici

Imi cer scuze ca am explicat anapoda (acum imi dau seama ca am inceput cu sfarsitul).
Multumesc mult ptr. intelegere!

MARIA
- floream317
offfff.....da,la asta....ma speriasem dar am mai observat ceva. inainte sa le transfer eu stersesem doua firme care le aveam de proba si acum au aparut iar. cred ca nu le-am sters bine. nu stiu cum sa le sterg din program,am ajuns acolo dar mi-a fost teama sa merg mai departe sa nu le sterg si pe celelalte. credeti ca mai aveti un pic de rabdare? cred ca v-am innebunit cu nestiinta asta a mea dar si daca nu va intreb.......vai de mine....
Multumesc mult pentru tot!!!!!

Multumesc mult pentru tot!!!!!

MARIA
pai .. de la
administrare, nu ?
configurare societati
va pozitionati pe firma dorita (adica de sters)
apasati stergerea de sus, vi se cere confirmare de N-şpre ori
răspunde cu DAAAAAAAAAAA că sunteţi sigură
Şi Gataaa...
Succes.
PS in caz ca nu va descurcati, mergeti pe firma respectiva (care voiati sa dispara) si apasati modificare si scrieti FIRMA DE TEST (la nume) sau ce doriti, ca sa stiti ca nu mai lucrati pe ea.

administrare, nu ?
configurare societati
va pozitionati pe firma dorita (adica de sters)
apasati stergerea de sus, vi se cere confirmare de N-şpre ori
răspunde cu DAAAAAAAAAAA că sunteţi sigură

Şi Gataaa...
Succes.
PS in caz ca nu va descurcati, mergeti pe firma respectiva (care voiati sa dispara) si apasati modificare si scrieti FIRMA DE TEST (la nume) sau ce doriti, ca sa stiti ca nu mai lucrati pe ea.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- floream317
- floream317

iar am o problema pe care am observat-o abia aseara si luni este ultima zi.in unitatea cea noua nu exista loc unde sa bag disketa ca sa scot declaratiile iar pe cel vechi nu mai am cum sa intru. se poate salva pe cd? daca da, va rog mult de tot sa ma invatati cum sa fac. nici nu stiu daca doamnele de la ghisee primesc cd-uri. eu ce ma fac acum?. daca nu se poate mei exista varianta sa merg sa iau parole ptr. fiecare societate dar nu voi mai ajunge tot luni sa le bag in urne si nici nu stiu daca existe parole ptr. toate declaratiile, stiu doar de sanatate si itm. va rog mult sa ma ajutati cu un sfat ca am incurcat-o rau

Multumesc mult anticipat!!!
MARIA
mergi si cumparati si o unitate de floppy disk pt a avea pt discheta. si roaga pe cineva de la firma sa o instaleze in calculator.
Cred ca e cel mai simplu pt tine .
atunci vei putea salva pe discheta in mod obisnuit.
metode sunt de salvat pe stick sau pe CD dar .... cred ca sunt destul de dificile pt tine si mai mult te incurca.
Cred ca e cel mai simplu pt tine .
atunci vei putea salva pe discheta in mod obisnuit.
metode sunt de salvat pe stick sau pe CD dar .... cred ca sunt destul de dificile pt tine si mai mult te incurca.
- floream317