versiune 3.0.477
versiune 3.0.477
Buna ziua,
Am actualizat programul si de cand am facut asta , la intrari au disparut coloanele pret de vanzare si adaos. Eu am trei gestiuni cantitativ valorice, la pret de intrare, dar lasasem bifat la configurare : evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte tocmai pentru a opera usor intrarile ( ma uitam la adaos si vedeam daca trebuie schimbat pretul de vanzare), cum pot face sa vad aceste coloane?
Multumesc!
Am actualizat programul si de cand am facut asta , la intrari au disparut coloanele pret de vanzare si adaos. Eu am trei gestiuni cantitativ valorice, la pret de intrare, dar lasasem bifat la configurare : evaluare marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte tocmai pentru a opera usor intrarile ( ma uitam la adaos si vedeam daca trebuie schimbat pretul de vanzare), cum pot face sa vad aceste coloane?
Multumesc!
Re: versiune 3.0.477
Apăsați butonul prețuri vânzare. Fereastra de prețuri vânzare poate rămâne deschisă simultan cu cea de intrări.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc!
Buna seara,
am urmatoarea problema: la receptia de marfuri adaosul comercial aplicat avea urmatoarea nota contabila:
371.00 = %
4428.M
378
Am reusit sa schimb 4428.M cu 4428.00 in "Config. societati- Conturi automate", dar nu stiu ce sa fac, sa-mi apara adaosul comercial pe contul analitic 378.00 (cel creat automat de Saga) si nu pe contul sintetic 378.
Va rog ajutor. Multumesc.
am urmatoarea problema: la receptia de marfuri adaosul comercial aplicat avea urmatoarea nota contabila:
371.00 = %
4428.M
378
Am reusit sa schimb 4428.M cu 4428.00 in "Config. societati- Conturi automate", dar nu stiu ce sa fac, sa-mi apara adaosul comercial pe contul analitic 378.00 (cel creat automat de Saga) si nu pe contul sintetic 378.
Va rog ajutor. Multumesc.
Nu merge...cernatv scrie:Fișiere>Gestiuni
In fisiere-gestiuni am gestiunea creata de Saga cu analiticele 371.00, 378.00, 4428.00 etc.,
Intrarea am facut-o la tip Marfuri, in gestiunea noua data de Saga, dar degeaba, nota contabila tot cu 378 sintetic este.
Ce nu fac bine?????
Refaceți actualizarea.
Am tot reactualizat, cred ca de vreo 2-3 ori, dar nu apare nicicum acest cont 378.00.
Am o firma "de sacrificiu", pe care tot incerc diferite posibilitati, (acum am facut cateva receptii la care adaosul s-a inregistrat tot pe sintetic 378), aici am incercat si modificarea contului contabil 378 in 378.00. A functionat pentru receptiile deja existente, dar la cele introduse dupa modificarea 378 in 378.00 totul s-a inregistrat din nou pe 378/ sintetic.
Am observat ca in planul de conturi mai exista TVA neexig. pt marfuri cont 4428.M si nu apare 4428.00. In mesajul meu de mai sus am scris ca am modificat contul 4428.M in Administrare-Configurare societati-Conturi automate. Nu stiu daca nu am facut astfel mai mult rau decat bine.
Ajutor, va rog. Multumesc
Am o firma "de sacrificiu", pe care tot incerc diferite posibilitati, (acum am facut cateva receptii la care adaosul s-a inregistrat tot pe sintetic 378), aici am incercat si modificarea contului contabil 378 in 378.00. A functionat pentru receptiile deja existente, dar la cele introduse dupa modificarea 378 in 378.00 totul s-a inregistrat din nou pe 378/ sintetic.
Am observat ca in planul de conturi mai exista TVA neexig. pt marfuri cont 4428.M si nu apare 4428.00. In mesajul meu de mai sus am scris ca am modificat contul 4428.M in Administrare-Configurare societati-Conturi automate. Nu stiu daca nu am facut astfel mai mult rau decat bine.
Ajutor, va rog. Multumesc
Buna ziua,
am reactualizat si astazi, nimic nu s-a schimbat din cele relatate.
Nimeni nu ma poate ajuta?
am reactualizat si astazi, nimic nu s-a schimbat din cele relatate.
Nimeni nu ma poate ajuta?
Nu știu cum aveți acolo setat programul, dar la mine nu face de astea 
Culegeți cumva pe tip Mărfuri, nu pe nedefinit?

Culegeți cumva pe tip Mărfuri, nu pe nedefinit?
Da, am cules pe "Marfuri". Am refacut pe "nedefinite" si s- a rezolvat. Multumesc.
As mai avea o intrebare: in cazul de fata (magazin amanunt) ar trebui sa bifez optiunea:
Config. Societati -Setari div. - Mod op. stocuri- Calculez sume din "iesiri" plecand de la pret cu TVA ?
As mai avea o intrebare: in cazul de fata (magazin amanunt) ar trebui sa bifez optiunea:
Config. Societati -Setari div. - Mod op. stocuri- Calculez sume din "iesiri" plecand de la pret cu TVA ?
Nu aveți nici o treabă cu setările acelea. Acelea sunt pentru evidența cantitativ-valorică.
Multumesc.
Va doresc Craciun Fericit si La Multi Ani.
Va doresc Craciun Fericit si La Multi Ani.
-
Si totusi e dificil... nu poti vizualiza adosul , trebuie sa vizualizezi doua ferestre simultan...tomac scrie:Apăsați butonul prețuri vânzare. Fereastra de prețuri vânzare poate rămâne deschisă simultan cu cea de intrări.
Se poate face ceva sa apara pretul de vanzare si adaosul, chiar daca nu se listeaza pe receptie?