Buna ziua. Am de inregistrat o factura de furnizor emisa in 5/01/2017 cu TVA de 20% (factorul generator de taxe pt aceasta factura este in Dec 2016). Saga nu imi permite acest lucru. Cum se procedeaza, intrucat factura este legal intocmita?
Multumesc.
Inregistrare factura TVA 20% emisa in Ianuarie
Re: Inregistrare factura TVA 20% emisa in Ianuarie
Ba vă permite.
De fiecare dată la schimbarea cotei au mai existat astfel de discuții.
Procedați așa - operați factura cu o dată din 2016. După ce completați partea de detalii, nu o validați. Modificați data punând anul corect 2017 și apoi o validați.
De fiecare dată la schimbarea cotei au mai existat astfel de discuții.
Procedați așa - operați factura cu o dată din 2016. După ce completați partea de detalii, nu o validați. Modificați data punând anul corect 2017 și apoi o validați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc frumos pentru raspuns.
buna ziua,
din raspunsul anterior am inteles procedura de inregistrare a unei facturi emise in 2017 cu TVA 20% (concret ma refer la la o factura pt incarcari electronice emisa in 2017 pt. incarcari efectuate in 2016).
dar intrebarea mea este urmatoarea: ..... in ce gestiune o inregitrez? in cea cu 20% sau in cea cu 19%?
din raspunsul anterior am inteles procedura de inregistrare a unei facturi emise in 2017 cu TVA 20% (concret ma refer la la o factura pt incarcari electronice emisa in 2017 pt. incarcari efectuate in 2016).
dar intrebarea mea este urmatoarea: ..... in ce gestiune o inregitrez? in cea cu 20% sau in cea cu 19%?
Ce treabă are o reîncărcare electronică cu gestiunea?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
daca un magazin face incarcari electronice cand vine factura trebuie facuta NIR. Deci in ce gestiune se inregistreaza, cu 20% sau 19%.
de fapt dupa valdare in NC se calculeaza TVA 19%
de fapt dupa valdare in NC se calculeaza TVA 19%
De ce ai face nir pentru servicii?
- fagarasa176
Prea putine hârţoageseptimiuv scrie:De ce ai face nir pentru servicii?

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!