D394 - bonuri fiscale emise cu cod fiscal
D394 - bonuri fiscale emise cu cod fiscal
Buna ziua,
In varianta anterioara a programului, bonurile fiscale emise cu cod fiscal se preluau distinct in D394, in cartusul I. Alte informatii - livrari de bunuri/prestari de servicii pt care s-au emis facturi simplificate care au inscris codul de inregistrare in scopuri de TVA al beneficiarului. Dupa actualizarea programului, in aceasta varianta de D394, aceste nu se mai preiau distinct in cartusul I. Cum e corect?
Multumesc.
In varianta anterioara a programului, bonurile fiscale emise cu cod fiscal se preluau distinct in D394, in cartusul I. Alte informatii - livrari de bunuri/prestari de servicii pt care s-au emis facturi simplificate care au inscris codul de inregistrare in scopuri de TVA al beneficiarului. Dupa actualizarea programului, in aceasta varianta de D394, aceste nu se mai preiau distinct in cartusul I. Cum e corect?
Multumesc.
Re: D394 - bonuri fiscale emise cu cod fiscal
Nu trebuie preluate fiecare în parte.
Cred ca nu m-am exprimat bine... Bonurile fiscale emise cu cod fiscal al beneficiarului, inregistrate in saga la iesiri cu "C", se preluau, ca si total sume, in cartusul I, nu fiecare individual. Acum nu se mai preia nicio suma...
Ce versiune si din ce data ii programul?
Daca ai ultima actualizare nu ar trebui sa ai probleme (cel putin eu nu vad nici o problema).
Daca ai ultima actualizare nu ar trebui sa ai probleme (cel putin eu nu vad nici o problema).
Nu trebuiau preluate. La versiunea 476 au tot existat corecții pe măsură ce se modifica fișierul de la ANAF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
ok, va multumesc.
In varianta 3.0.478 D394 nu preia automat bonurile fiscale cu cod fiscal, marcate cu "c"! Ce trebuie sa fac, sa le bifez manual in D394??? bon cu bon, am zeci!
Lasă programul să facă ce știe.
S-a schimbat ceva fata de noiembrie? Daca da ce anume, ca sunt confuz!
Nu s-a schimbat nimic. E tot așa cum a fost.
Cum nu, in noiembrie imi aparea in D394 OMV Petrom, de exemplu, in LISTA OPERATIUNILOR TAXABILE EFECTUATE PE TERITORIUL NAŢIONAL, cu toate bonurile fiscale cu cod fiscal emise de ei, acum nu mai apare!
Probabil le-ai introdus ca facturi, nu ca facturi simplificate, la tip C.Altfel, nu văd cum!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Bon de casa cu cod fiscal - simbol "c" - asa cum am facut si in lunile trecute si de la inceputul anului sau de cand s-a bagat chestia asta!
Atunci nu știu ce să zic!La mine nu au apărut nici în oct., nici în noi. și nici acum în dec., în LISTA OPERATIUNILOR TAXABILE EFECTUATE PE TERITORIUL NAŢIONAL, nicio factură simplificată (bon fiscal cu CUI beneficiar), introduse la intrări la tip C.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Probabil a bifat manual să le preia.