Am SAGA instalat pe doua calculatoare: A - calculatorul principal unde se tine si contabilitatea si B este calculatorul pe care doar se fac facturi (stocuri).
Eu import din B in A astfel:

In mare parte, functioneaza perfect, insa operatoarea care face facturile doreste sa aiba si o evidenta a incasarilor. Pentru ca sunt mai multe tipuri de incasari (banci multiple, card, ramburs) si ca sa nu o zapacesc cu conturile, i-am propus, ca atunci cand are o incasare si doreste sa "bifeze" factura respectiva ca si incasata, sa apese pe butonul incasare, iar la cont incasare sa aleaga contul 5328 (ratiunea pe care am avut-o a fost ca e usor de tiinut mine si apare si in lista conturilor printre primele).
Dupa import, sterg eu manual toate insarile facute in contul 5328 si le bag inregistrez eu corect.
Problema este ca desi de cele mai multe ori nimereste contul 5328, exista si dati cand alege alt/alte conturi si mi-e destul de dificil sa depistez acele conturi.
Exista vreo posibilitate sa NU mai import aceste incasari? Sau aveti cumva alta idee la care eu nu m-am gandit?
Multumesc!