Furnizori - grupe

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
niculaen

Furnizori - grupe

#1 Mesaj de niculaen »

Incerc sa lucrez cu programul complet pe grupe. Am 2 locatii cta si tulcea, creez grupele pe articole contabile, grupe furnizorii si clienti. In momentul in care merg la nomenclatorul de Furnizori pt a specifica fiecarui furnizor grupa din care face parte nu stiu ce sa fac cu furnizorii de servicii ex vodafone tb intodus si la Tulcea si ca furnizor de servicii Cta. Ma poate ajuta cineva cu o idee?
Multumesc frumos.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

nu e nevoie sa faceti grupe de clienti si de furnizori, doar de articole contabile. si veti putea sa scoateti totul selectat dupa grupa(balanta, fise , consumuri etc)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

isofached

#3 Mesaj de isofached »

Am creat grupe pe furnizori si clienti, dar la intrari si vinzari (acolo unde se trec valorile din factura si contul) nu-mi apare coloana cu grupa. Ce ar trebui sa mai fac?

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

sigur ca nu, gruparea pe clienti si furnizori se face cu scopul de a scoate situatiile pe grupe de clienti , respectiv furnizori.
Daca asta doriti, puteti lista situatiile de la rapoarte , si in functie de grupa furnizorului sau clientului.

ex. furnizori de materiale, sau de servicii, etc..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#5 Mesaj de tomac »

isofached scrie:la intrari si vinzari (acolo unde se trec valorile din factura si contul) nu-mi apare coloana cu grupa. Ce ar trebui sa mai fac?
Sa va creati grupe pentru articole sau pentru articole contabile, dupa necesitati.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

isofached

#6 Mesaj de isofached »

Da, corect, merge, eu cream grupe la furnizori si clienti in loc de grupe la articole contabile. Multumesc mult.

Scrie răspuns