concedii medicale

popescug

concedii medicale

#1 Mesaj de popescug »

cum se calculeaza un concediu medical cod 1.(cate zile se suporta din bass, cate suporta angajatorul).Mentionez ca programul saga il folosesc din luna iunie si nu poate calcula baza de calcul pe ultimele 6 luni. Va multumesc.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

nu stiu ce inseamna cod 1 si nu cred ca stie nimeni pe derost... concediul se suporta 7 zile din FS si restul din BASS... media zilnica o calculezi de mana

Doriana

#3 Mesaj de Doriana »

septimiuv scrie:... media zilnica o calculezi de mana
asta e nasol.... :cry:
totusi, pe spate scrie daca e100% sau mai putin, de ex 75%, asta dupa cum e bifat pe concediu... cu codul nu au treaba decat medicii, nu noi contabilii.... :lol:
Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti...

baciul

COD 01 ESTE 75% DIN MEDIA ZILNICA

#4 Mesaj de baciul »

PT A AFLA CUM SE PLATESTE UITA-TE PE SPATE SI VEZI CE INSEAMNA 01=75%

IN LEGATURA CU ZILELE CARE SE SUPORTA DIN FS SAU CAS DEPINDE CATI SALARIATI ARE FIRMA.

DACA AI PANA IN 20 SALARIATI SE PLATESTE PANA IN A 7 ZI CALENDARISTICA DIN FS RESTUL DIN CAS(ATENTIE ZI CALENDARISTICA)
DACA AI INTRE 20-100 SAL SE PLATESTE DIN FS PANA IN A 12 ZI CALENDARISTICA

MEDIA ESTE BAZA PE ULTIMELE 6 LUNI ANTERIAORA PRIMEI ZILE DE CONCEDIU MEDICAL, 75%
TOATE BUNE
BAFTA
BACIUL

trancaul924

Re: COD 01 ESTE 75% DIN MEDIA ZILNICA

#5 Mesaj de trancaul924 »

Media zilnica de C.M. o calculeaza acum programul, bineinteles daca ai salariile pe ultimele 6 luni lucrate in Saga. Nu iti mai ramine decit sa introduci nr de zile care se suporta de unitate si cele din Bass, si bineinteles media zilnica calculata de program automat.
Succes !

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Chiar daca utilizezi Saga numai din luna iunie 2005, poti sa-ti generezi statele de plata si pentru perioade anterioare, pentru ca nu-ti va genera si nota contabila aferenta acestora. In acest fel ai beneficia de calculul automat al indemnizatiei zilnice.
In ce priveste numarul de zile de CM suportat de unitate si cel suportat din BASS, baciul ti-a raspuns deja.
Succes.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns