de ce nu pot genera d 394 -
de ce nu pot genera d 394 -
D394 la generare apare o fereastra cu mentiunea - Setati plajele de numere pentru facturi si ecranul 'Numere si serii' din meniul 'Administrare" pentru pozitia 'Iesiri'. Mentionez ca am verificat si actualizat aceasta obtiune si tot nu se genereaza declaratia. Ce pot sa fac.
Re: de ce nu pot genera d 394 -
Setați plaja de numere la facturi de ieșire pentru anul 2016.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
am setat si tot nu se genereaza
-
In ecranul Numere si serii unde introduc numerele la raporturile Z? Multumesc!
Nicăieri. Nu sunt necesare.
Verifică anul și poziția unde ai introdus.dimitriuv scrie:am setat si tot nu se genereaza
am verificat fiecare raport zilnic si sunt introduse corect
În ecranul numere și serii trebuie să verificați.
Am verificat. In ecranul D 394 imi apare pe langa furnizori si bonuri de casa- cea ce pana la aceasta dec. nu a mai aparut.
Si care ii problema daca in program apare in fereastra cu documente? Nu inseamna automat ca se si preia nominal in D.394 (pe tip "B" nici centralizat nu trebuie sa apara).
Si de ce nu se genereaza?
Ce nu se genereaza?
Vrei sa zici ca de ce nu apare in D.394 documentele inregistrate pe tip "B"? Daca da, atunci mai citeste ce trebuie declarat in D.394 cel putin de cativa ani.
Vrei sa zici ca de ce nu apare in D.394 documentele inregistrate pe tip "B"? Daca da, atunci mai citeste ce trebuie declarat in D.394 cel putin de cativa ani.
Nu se genereaza PDF. Nu e prima data cand fac o declaratie si nu numai la o societate.
Atunci e posibil să aveți probleme cu adobe reader. Alte declarații vi se generează? Câte înregistrări aveți pentru D394?
Un nr. de ....D 394 au fost generate iar la una din societati care are un nr. mic de doc.nu se genereaza. Am devalidat si validat din nou toate doc. dar degeaba. Am verificat o D 394 la alta soc. si sa generat. Adobe reader este ultima varianta. Multumesc pentru sugestii.