Delegat pe factura

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
stanilaa51

Delegat pe factura

#1 Mesaj de stanilaa51 »

Un fost angajat al unei firme a plecat de curand , cu toate astea numele lui apare de fiecare data cand se emite o factura la delegat si nu stiu cum sa il scot de acolo .
Problema pare ridicol de simpla dar va asigur ca ma uit de 2 zile si nu gasesc

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

Nu-ti pot da legea care spune despre scoaterea unui delegat de pe o factura, dar cu siguranta daca te vei duce in clienti, in dreptul clientului si dai MODIFICA la antepenultima coloana sterge delegatul.

Mitica (parca asa sunt porecliti bucurestenii pe la voi, eh?)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Sau, la apăsarea butonului "Tipărire" introduceți/modificați acolo datele dorite.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stanilaa51

#4 Mesaj de stanilaa51 »

Despre optiunea de Tiparire era vorba , oricat as modifica acolo numele delegatului , la urmatoarea factura pe care o am de tiparit apare din nou vechiul angajat

paturcai

#5 Mesaj de paturcai »

stanilaa51 scrie: la urmatoarea factura pe care o am de tiparit apare din nou vechiul angajat
Hai sa mergem impreuna pe urmatorul drum:
(O iau eu inainte ca stiu drumul)
Pe bara de meniu, se alege FISIERE-->Clienti-> aici ma duc la clientul acela impertinent cu delegatul lui care are neobrazarea sa se tipareasca pe fiecare factura, si dau click pe numele clientului respectiv (desi el ma roaga sa nu, dar eu sunt croit sa-l termin pe nemernic), ma duc si apas MODIFICARE dau ENTER, ENTER, ENTER, ENTER (scurt nervos si in galop) pana ajung la numele delegatului si lovesc cu sete de sus-in-jos DELETE. Butonul DELETE. Din acest moment stimate telespectator delegatul nu mai poate veni in priviri si in urmatoarele facturi nu va mai aparea pentru ca "era pe cand nu s-a zarit/azi de-l vedem el nu e" . Si.....o sa va sune Bebe MIHAIESCU sa va dea chiar el premiul.

Nora pentru mama.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

:lol: :P :P :P :P :lol: :lol: :D :wink:

paturcai, m-ai facut sa râd singur în birou de minineaţă.... :)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns