Un fost angajat al unei firme a plecat de curand , cu toate astea numele lui apare de fiecare data cand se emite o factura la delegat si nu stiu cum sa il scot de acolo .
Problema pare ridicol de simpla dar va asigur ca ma uit de 2 zile si nu gasesc
Delegat pe factura
-
Nu-ti pot da legea care spune despre scoaterea unui delegat de pe o factura, dar cu siguranta daca te vei duce in clienti, in dreptul clientului si dai MODIFICA la antepenultima coloana sterge delegatul.
Mitica (parca asa sunt porecliti bucurestenii pe la voi, eh?)
Mitica (parca asa sunt porecliti bucurestenii pe la voi, eh?)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Hai sa mergem impreuna pe urmatorul drum:stanilaa51 scrie: la urmatoarea factura pe care o am de tiparit apare din nou vechiul angajat
(O iau eu inainte ca stiu drumul)
Pe bara de meniu, se alege FISIERE-->Clienti-> aici ma duc la clientul acela impertinent cu delegatul lui care are neobrazarea sa se tipareasca pe fiecare factura, si dau click pe numele clientului respectiv (desi el ma roaga sa nu, dar eu sunt croit sa-l termin pe nemernic), ma duc si apas MODIFICARE dau ENTER, ENTER, ENTER, ENTER (scurt nervos si in galop) pana ajung la numele delegatului si lovesc cu sete de sus-in-jos DELETE. Butonul DELETE. Din acest moment stimate telespectator delegatul nu mai poate veni in priviri si in urmatoarele facturi nu va mai aparea pentru ca "era pe cand nu s-a zarit/azi de-l vedem el nu e" . Si.....o sa va sune Bebe MIHAIESCU sa va dea chiar el premiul.
Nora pentru mama.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!