Dar vă dă vreun mesaj de eroare? Sau pur și simplu nu se generează nimic?
Dacă deschideți folderul Temp\D394\decembrie2016 există folderul cu numele firmei? Dacă da, în el se găsesc cele 3 fișiere (un xml, un xdp și un pdf)?
Dacă da dați dublu click pe fișierul D394.xdp și vedeți dacă vi se deschide așa.
Dacă nu, deschideți Adobe Reader - Edit - Preferences - Security (Enhanced) și debifați opțiunea de securitate sporită. Închideți Adobe și reîncercați generarea.
de ce nu pot genera d 394 -
Re: de ce nu pot genera d 394 -
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
In Temp nu exista D394. In fereastra care apare cu "setati plajele de nr.........apare deasupra ferestrei "eroare la preluarea seriei /numerelor". Am verificat numerele bonurilor la iesiri si sunt corecte. Declaratia este trimestriala. La "iesiri" sunt numai bonuri de casa.
Nu plaja bonurilor se introduce, ci plaja facturilor, deoarece ai obligatia de a crea plaja pentru facturi pe fiecare an in parte.
Nu an facturi, am incasari numai in numerar iar nr. raportului zilnic e corect. Aceleasi operatiuni am facut si pana la 30.09.2016 si nu am avut probleme. Setarile din program sunt nemodificate.
Daca nu treci o plaja de numere de facturi (chiar daca nu le folosesti), ca asa vrea timpitul care a inventat 394, nu o sa poti genera 394 corect
Am trecut o plaja de facturi fictive si s-a generat. Multumesc fffffffffffffffffff mult.
Pentru DimitriuV
Indiferent ca vrei sau nu la fiecare inceput de an ai obligatia sa faci o decizie pentru plaja de numere pentru factura si chitanta.
Pe baza acelei decizii (chiar daca il consideri fictiv) introduci plaja de numere.
Indiferent ca vrei sau nu la fiecare inceput de an ai obligatia sa faci o decizie pentru plaja de numere pentru factura si chitanta.
Pe baza acelei decizii (chiar daca il consideri fictiv) introduci plaja de numere.