consilier contabilitate

dinug

consilier contabilitate

#1 Mesaj de dinug »

"Consilier - contabilitate" - care este parerea voastra despre acesta lucrare?
Daca merita .... as vrea sa o achizitionez ........

paturcai

#2 Mesaj de paturcai »

E scumpa.
Actualizarile vin pe lucruri arhicunoscute.
Bonurile valorice care ti se dau sa pui intrebari vin cu explicatii dupa ce stie toata lumea.
Daca ceva li se pare ca nu rimeaza (atingi un subiect care nu intra in sfera CONSILIERului) atunci nu-ti raspund.
Am fost abonat.
Am renuntat.
Lucruri mult mai interesante afli de pe forum.
Inca mai sunt abonat la celalat CONSILIER taxe si impozite si dupa o luna dupa ce mi-am platit prelungirea de contract (in termen adica), m-au sunat sa imi propuna sa imi prelungesc contractul.
Au interpretari excelente si explica pana la ultimul detaliu. Dpdv sunt excelenti.
Sfaturile lor sunt bune dar...incredibil undeva cu un scris marunt marunt marunt iti spun ca ei nu pot fi trasi la raspundere pentru cele scrise in materialele trimise si nici ceea ce scriu nu poate fi folosit ca proba intr-un eventual proces cu vreo entitate publica.
Daca nu ai avut niciodata un abonament, incerca-l.
Eu am gasit alte surse care spun cam acelasi lucru si daca am vreo chestiune sa nu o inteleg ies pe forum si ma "lupt" cu colegii.
Din "lupta" aceasta ies lucruri interesante. Mai mult decat atat mai te cunosti cu lumea, mai tipa unul la tine, mai injuri mai nu stiu ce acolo.
Parerea mea? Incearca-l si dupa un an ai sa vezi daca a meritat sau nu.

Forumul de aici - si nu de aiurea - este excelent. Suntem multi, avem pareri si fiecare citim si ne luam exact ce ne trebuie.

Cheia e la tine......
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

dinug

#3 Mesaj de dinug »

Ai dreptate, si eu prefer internetul, acest forum si altele de contabilitate dar nu totdeauna am acces, ma misc si in zone fara legatura.
Asteptam pareri si sfaturi pt.publicatii de contabilitate, intelegi ce spun - ce nu trebuie sa lipseasca din biroul contabilului ? Biblia fiind codul fiscal .....
Taxe si impozite am mai vazut la o colega, parca este mai scumpa decat consilier contabilitate?
In afara de acesta ce alte publicatii mai citesti si iti sunt de ajutor?

Scrie răspuns