Conectare FGO
Re: Conectare FGO
Recitește la ce se referă 2,5.
Imi cer scuze, se referea la "raportul lungime/latime". 

Am facut o verificare pe o sigla la noi si apare bine la 734/234 respectiv 717/240 respectiv 717/256 pixeli.
Incercati cateva variante si vedeti, in functie de modelul de factura preferat, cum se aranjeaza in pagina.
Incercati cateva variante si vedeti, in functie de modelul de factura preferat, cum se aranjeaza in pagina.
Buna dimineata.
Am aceasi problema cu FGO/conectare.
Unde imi apare utilizator , parola si mail , la apasarea butonului" trimitere mail de conectare la FGO " imi apare :"OLE IDIspatch exception code o from msxml3. ddl:system erroe -2146697208...1429. apas ok pe acest mesaj iar raspunsul este " Fisierul de raspuns nu este valid . Incercati din nou" .
va rog sa-mi spuneti ce este gresit si cum sa procedez. Mutumesc!
Mentionez ca am instalat deja update-ul XML :
http://www.sagasoft.ro/linkuri.php - Microsoft XMLparser
SAGA este up-to-date.
IE 8 (Windows XP) e functional. SAGA incearca sa trimita mail via IE sau Outlook /cont mail din Windows ?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Unde imi apare utilizator , parola si mail , la apasarea butonului" trimitere mail de conectare la FGO " imi apare :"OLE IDIspatch exception code o from msxml3. ddl:system erroe -2146697208...1429. apas ok pe acest mesaj iar raspunsul este " Fisierul de raspuns nu este valid . Incercati din nou" .
SAGA este up-to-date.
IE 8 (Windows XP) e functional. SAGA incearca sa trimita mail via IE sau Outlook /cont mail din Windows ?
E o problemă de compatibilitate cu Windows XP.
Ar fi cazul să-l schimbați.
Ar fi cazul să-l schimbați.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc pentru raspuns. E un laptop cu licenta, merge super bine pentru gestiune, web, si ce mai e nevoie, comparativ cu prastiile din ziua de azi.
Numai pentru a fi compatibil cu un fragment dintr-un soft (FGO) facut pe repede inainte nu se merita...am inteles ca integrarea e facuta tot de FGO...
Numai pentru a fi compatibil cu un fragment dintr-un soft (FGO) facut pe repede inainte nu se merita...am inteles ca integrarea e facuta tot de FGO...
Cum ați dedus că FGO e făcut pe repede înainte? Că-s chiar curios.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Păi cum domnule, să nu fie compatibil cu XP? Așaaaa ceva! HUĂ! 

- fagarasa176
Si eu renunt...nu e compatibil cu Windows 3.11 for Workgroups
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Oho! Ești old school. 

Mai aveti probleme cu conectarea de pe XP si sincronizarea datelor?nourescup scrie:Buna dimineata.
SAGA este up-to-date.