Transfer intre gestiuni marfuri

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
raduc329

Transfer intre gestiuni marfuri

#1 Mesaj de raduc329 »

Am incercat sa gasesc modalitatea de a transfera dintr-o gestiune de marfuri en-gros in alta en-detail (unde evidenta se tine cu adaos).
Ex: societatea primeste marfuri si materii prime intr-un depozit central, dupa care le distribuie in diferite gestiuni. Marfurile la care fac referire intra fara adaos, dar cand sunt transferate catre gestiunea din care se vor comercializa trebuie specificat adaosul.
Spuneti-mi va rog daca exista posibilitatea efectuarii acestei operatii :?: :?: :?:

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

da, in meniul operatii-transferuri

raduc329

#3 Mesaj de raduc329 »

de acord...dar spune-mi te rog unde bag adaosul comercial :?: :?: :?:

danilevicis

#4 Mesaj de danilevicis »

si pe mine ma intereseaza subiectul acesta. inca nu mi e clar. am citi in help despre transferul de la o gest cant - val la una global-valorica, cu ajutorul unui client/furnizor fictiv, insa ma blochez atunci cand trebuie sa tiparescu avizul de iesire, unde as dori sa apara simplu cant *pret vanzare (cu tva si adaos inclus), deoarece gestionara nu sta la magazin sa faca preturi acolo. am dat cota tva 0 si am pus pret vanzare doar pt a lista avizul, iar acum trebuie sa devalidez si sa refac pt a avea nota contabila corecta

si chiar daca as face transferul prin ecranul de transferuri, nu vreau sa imi apara la listarea avizului pretul de achizitie, pt ca nu vreau sa vada gestionara cu ce pret am cumparat eu marfa, ci ea trebuie sa semneze pretul de vanzare pe care il primeste in magazin.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

septimiuv

#5 Mesaj de septimiuv »

daca la gestiune primitoare se trece una global valorica (daca este definita la fisiere - gestiuni), va aparea jos o casuta cu pret de vanzare

danilevicis

#6 Mesaj de danilevicis »

da, si la listare aviz pe langa pretul de vanzare, apare si pretul de achizitie. sac!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

Scrie răspuns