Am incercat sa gasesc modalitatea de a transfera dintr-o gestiune de marfuri en-gros in alta en-detail (unde evidenta se tine cu adaos).
Ex: societatea primeste marfuri si materii prime intr-un depozit central, dupa care le distribuie in diferite gestiuni. Marfurile la care fac referire intra fara adaos, dar cand sunt transferate catre gestiunea din care se vor comercializa trebuie specificat adaosul.
Spuneti-mi va rog daca exista posibilitatea efectuarii acestei operatii
si pe mine ma intereseaza subiectul acesta. inca nu mi e clar. am citi in help despre transferul de la o gest cant - val la una global-valorica, cu ajutorul unui client/furnizor fictiv, insa ma blochez atunci cand trebuie sa tiparescu avizul de iesire, unde as dori sa apara simplu cant *pret vanzare (cu tva si adaos inclus), deoarece gestionara nu sta la magazin sa faca preturi acolo. am dat cota tva 0 si am pus pret vanzare doar pt a lista avizul, iar acum trebuie sa devalidez si sa refac pt a avea nota contabila corecta
si chiar daca as face transferul prin ecranul de transferuri, nu vreau sa imi apara la listarea avizului pretul de achizitie, pt ca nu vreau sa vada gestionara cu ce pret am cumparat eu marfa, ci ea trebuie sa semneze pretul de vanzare pe care il primeste in magazin.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic