calcul impozit specific
-
calcul impozit specific
Buna ziua, va rog sa ma ajutati! Care este suprafata utila care se ia in calcul la determinarea impozitului specific pentru un restaurant? Toata suprafata, inclusiv bucataria, magazia, grup sanitar, holuri... sau doar sala de servire si terasa? Mentionez ca nu are certificat de clasificare si am doar o schita facuta de arhitect. Multumesc.
Ultima oară modificat Mar Iul 11, 2017 6:17 pm de către verdesl389, modificat 1 dată în total.
Re: calcul impozit specific
Cea din autorizația de funcționare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Pe autorizatia de functionare nu este specificat. Exista o anexa care s-a depus la obtinerea autorizatiei:
- suprafata totala 427.60 mp
- spatiu servire 213.00 mp
- spatiu pregatire 32.00 mp
- spatiu depozit 85.00 mp
- anexe 97.60 mp
- suprafata totala 427.60 mp
- spatiu servire 213.00 mp
- spatiu pregatire 32.00 mp
- spatiu depozit 85.00 mp
- anexe 97.60 mp
Se ia suprafața totală în considerare.
-
Multumesc frumos!
-
Va rog sa ma scuzati ca insist dar nu stiu cum sa interpretez... eu inteleg ca la CAEN 5621 si 5629 se ia in calcul suprafata totala construita iar la CAEN 5610 si 5630 se ia in calcul suma suprafetelor saloanelor, teraselor si gradinilor de vara ( adica nu suprafata totala ). Cum sa fac sa fie corect?
" Legea 170/2016
ART. 2
(1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarele semnificaţii:
d) suprafaţa utilă comercială/de servire pentru codurile CAEN 5610 - "Restaurante" şi 5630 - "Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor" - suma suprafeţelor saloanelor, teraselor şi grădinilor de vară, conform certificatului de clasificare/autorizaţie;
e) suprafaţa utilă de desfăşurare a activităţii specifice codurilor CAEN 5621 - "Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente", 5629 - "Alte servicii de alimentaţie n.c.a." - suprafaţa totală construită, conform certificatului de clasificare/autorizaţiei;"
" Legea 170/2016
ART. 2
(1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi expresiile de mai jos au următoarele semnificaţii:
d) suprafaţa utilă comercială/de servire pentru codurile CAEN 5610 - "Restaurante" şi 5630 - "Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor" - suma suprafeţelor saloanelor, teraselor şi grădinilor de vară, conform certificatului de clasificare/autorizaţie;
e) suprafaţa utilă de desfăşurare a activităţii specifice codurilor CAEN 5621 - "Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente", 5629 - "Alte servicii de alimentaţie n.c.a." - suprafaţa totală construită, conform certificatului de clasificare/autorizaţiei;"
problema e că autorizația nu menționează suprafața utilă comercială/de servire. faptul că am o anexă depusă de mine nu înseamnă că e la fel în autorizație. poate există document de clasificare.