Buna seara, vreau sa fac urmatoarele modificari si va rog sa ma ajutati sa`mi spuneti daca este corect.
1. Act aditional modificare CIM salariat A, de la 4 la ore 8 pe zi si salariu 1450 lei, incepand cu 01.09.2017
2. Modificare CIM salariat B, act additional suspendare cu acordul partilor, de la 01.09.2017 la 15.11.2017, in CIM nu este prevazuta o perioada maxima pentru CFS. Cum trebuie sa apara in Revisal, nu am mai facut pana acum. Stare curenta`` suspendat``, data inceput suspendare 01.09.2017, data sfarsit suspendare 15.11.2017?
a. Pot face cele doua modificari impreuna maine, miercuri 30.08.2017, daca da, in ambele cazuri ``data consemnarii`` este 01.09.2017?
b. Actul additional pentru suspendare CIM in Revisal sa transmite la ITM tot inainte de intrarea in vigoare a suspendarii, adica inainte de 01.09.2017?
c. Daca un salariat are CFS 6 zile intr`o luna si 10 zile in alta luna, iar in CIM si Regulamentul Intern nu este prevazuta suspendarea CIM, este corect sa NU transmit Revisal la ITM cu CFS? Am citit acest topic si parerile sunt impartite. Stiu ca in Codul muncii scrie ``se poate suspenda``.
Multumesc!
acte aditionale si suspendare CIM septembrie
-
Re: acte aditionale si suspendare CIM septembrie
1.da 2. a.da, b.da c.: Tot in Codul Muncii scrie ca(,) concediul fara plata.... cu exceptia celui pentru formare profesionala NU constituie vechime in munca. Deci,logic,ar fi sa se transmita