preluare firma existenta

bardasa

preluare firma existenta

#1 Mesaj de bardasa »

Buna ziua,

Pentru preluarea unei firme existente care utilizeaza un alt program de gestiune si contabilitate, am urmatoarele intrebari:
1. La initializarea, in afara de introducerea soldurilor initiale, cum pot avea si componenta unor conturi (ex. imobilizari, stocuri, terti, etc.)?
2. Daca se lucreaza contabilitatea primara pe o statie locala, iar pe statia pe care am eu instalata licenta lucrez restul, care este varianta mai buna: importul bazei de date sau varianta client-server, pe care am vazut ca o aveti? Care ar fi avantajele uneia sau alteia dintre variante?

Multumesc

tomac

Re: preluare firma existenta

#2 Mesaj de tomac »

1. imobilizările se introduc distinct în Operații - Imobilizări
2. facturile neachitate sau neîncasate se introduc în intrări/ieșiri cu data lor, dată anterioară preluării datelor. Aveți detalii în manualul de utilizare disponibil la apăsarea tastei F1 după ce intrați în program
3. stocurile se preiau în ecranul de preluare stocuri din configurare societăți - dacă e o evidență cantitativ-valorică
4. eu vă recomand client-server. avantaje - nu se importă datele ulterior ci se văd în timp real, se poate lucra pe baza de date server și de la distanță fie pe IP direct fie pe conexiune VPN.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns