2 intrebari

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
gazibarav

2 intrebari

#1 Mesaj de gazibarav »

Buna ziua.
Folosesc SagaC in special pt facturarea serviciilor de internet.
Am si eu 2 intrebari:

1. La tipuri de contracte am definit un Contract INTERNET cu explicatia rate pt factura de genul "Abonament Internet".
Intrebarea e...ce-ar trebui sa trec la explicatie astfel incat pe factura in loc de "Abonament Internet" sa-mi apara "Abonament Internet luna X"?
Ma gandesc la o "fomula" de genul Abonament Internet luna %% unde in loc de %% sa puna numele lunii in care s-a facut generarea facturii.

2. In cazul contractelor reziliate sau suspendate cum pot sa-i scot de la generarea facturilor? fara ca sa-i mai urmaresc lunar.

tomac

#2 Mesaj de tomac »

1. Nu poti face nimic asa cum e acum. Programul genereaza automat explicatie standard "Rata" si aceasta nu este modificabila. Trebuie o modificare de program ce sa permita selectarea sau setarea expresiei ce apare pe facturi.
2.In pagina Contracte, dai Modific si bifezi la Inchis. Apoi stergi ratele nefacturate.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

apetrem

#3 Mesaj de apetrem »

1. Se poate modifica explicatia inainte de generarea facturilor.

csedoa

#4 Mesaj de csedoa »

Daca definesti "Tipul de contract" -> Servicii internet o sa iti genereze pe factura textul "Servicii internet cf. contract nr/data" din pacate nu apare si luna ..poate se face o modificare ar fi foarte utila
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

Scrie răspuns