declarare conventii civile
declarare conventii civile
Buna ziua,
In luna octombrie am avut conventii civile.
Am depus 112 si am eroare pentru ca nu mai exista categoria cu conv civile in declaratie.
In cazul acesta, cum procedez? Unde inregistrez conventiile civile si unde le declar?
Multumesc,
In luna octombrie am avut conventii civile.
Am depus 112 si am eroare pentru ca nu mai exista categoria cu conv civile in declaratie.
In cazul acesta, cum procedez? Unde inregistrez conventiile civile si unde le declar?
Multumesc,
Re: declarare conventii civile
in D100.
si din 112 le sterg?
Multumesc mult, dar nu gasesc creanta pentru impozit si sanatate conventiile civile.
In 112 clar ca nu mai sunt, dar nu stiu la D100 ce categorie de creanta sa aleg.
Multumesc mult pentru ajutor,
In 112 clar ca nu mai sunt, dar nu stiu la D100 ce categorie de creanta sa aleg.
Multumesc mult pentru ajutor,
- fagarasa176
er 3.0.466 din 17.02.2016
2. In ecranul "Furnizori", panoul "Detalii", pentru pozitiile care contin persoane fizice (au CNP-ul completat la coloana "Cod fiscal"), s-a introdus un nou tip pe impozit numit "Contract civil", necesar pentru introducerea veniturilor din contracte civile in ecranul "Intrari". Din 2016 contractele civile nu se mai introduc in ecranul "Salariati".
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Adică, pentru cei care nu s-au prins, nu trebuia declarat în 112 de aproape 2 ani. 

-
poate ca nu au lucrat cu conv.civile pana la suprataxarea aparuta in august ptr part time...
si nu s-au interesat de reglementari/declarari...
ce zici ?
si nu s-au interesat de reglementari/declarari...
ce zici ?
- fagarasa176
Ca a'r trebuii sa mai citit pe forum din cand in cand, nu doar cand aveti nevoie de ceva anume?costachet982 scrie:ce zici ?
E bun raspunsul?

-
zic ca majoritatea din cei ce acceseaza forumurile sau gugal o fac sa obtina info la ce-i intereseaza nu sa piarda timpul cititind info carefagarasa176 scrie:Ca a'r trebuii sa mai citit pe forum din cand in cand, nu doar cand aveti nevoie de ceva anume?costachet982 scrie:ce zici ?
E bun raspunsul?
nu-i ajuta..
ce zici ?
tu pierzi vremea zilnic citind forumurile doar de dragul de a le citi ?
- fagarasa176
Tin sa va contrazic.costachet982 scrie:ce zici ?
tu pierzi vremea zilnic citind forumurile doar de dragul de a le citi ?
Eu "pierd vremea", pe acest forum de exemplu, ca sa imi ajut colegii de breasla.
Si apropo, sunt destul de multe probleme la care, sincer, nu stiu rezolvarea in totalitate.
Si totusi "pierd vremea" pe goagăl cautand raspunsul pentru a'mi ajuta colegii de suferinta, si pentru cultura mea generala in acelasi timp.
Si ştii care e partea mişto(daca îmi permiţi)?
Ca totata pierderea asta de vreme, cum o numiti d-vs, se face gratis de catre mine si colegii care mai "pierd vremea" aici pe forum pentru a va ajuta pe d-vs, sau cei care au nevoie .
Îţi vine să crezi asta? Gratis....

PS: sper ca va place motto'ul nostru "Aici ne tutuim, vorbim, ne imprietenim"