contract servicii WEBdesign cu apel la legea dreptului autor

asanl

contract servicii WEBdesign cu apel la legea dreptului autor

#1 Mesaj de asanl »

Salut
Stie cineva sa-mi spuna daca este normal sa se faca apel in contract la legea dreptului de autor pentru creearea unui pagini WEB?

Multumesc

tomac

#2 Mesaj de tomac »

Da. Este normal. Este tot o operă intelectuală. Ţi s-ar părea normal ca tu să-ţi storci creierii să concepi ceva şi apoi să vină alcineva şi să copieze ceea ce ai realizat tu şi să pretindă că e opera lui? E normal ca să-ţi protejezi munca.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

asanl

#3 Mesaj de asanl »

tomac scrie:Da. Este normal. Este tot o operă intelectuală. Ţi s-ar părea normal ca tu să-ţi storci creierii să concepi ceva şi apoi să vină alcineva şi să copieze ceea ce ai realizat tu şi să pretindă că e opera lui? E normal ca să-ţi protejezi munca.

da este normal dar in contract sunt trecut ca utilizatoriar durata contractului este determinata, in contract, ca perioada de realizare a site-ului. Astea-mi dau un spit in f.... dupa ce termina cu el, doar sunt si ideiile mele cuprinse acolo ei sunt doar executanti

tudorachee

#4 Mesaj de tudorachee »

Tu esti proprietarul site-ului si raspunzi ca nu copiezi de pe site-ul meu si pui pe al tau, asa se acopera creatorul site-ului sa nu aiba probleme cu copierea(ce ii dai sa puna pe site)

Scrie răspuns