ref. transmitere REVISAL DE 2 ORI
ref. transmitere REVISAL DE 2 ORI
Am transmis revisalul ieri 29..12.2017 cu date valabile incepind cu 01.01.2018 dar nu au aparut in raportul preluari nici astazi 30.12.2017 ora 10, l-am mai transmis o data astazi ,este gresit?
Re: ref. transmitere REVISAL DE 2 ORI
eu tot ieri am transmis si am primit raportul dupa vo 10'
nu prea e in regula sa transmiti de 2 ori...eu am patit-o si nu a fost bine deloc. Eu astazi am transmis modificarile si am primit raportul!
veresd, spune-ne și de ce nu e bine dacă trimiți revisalul de două ori? Ai pățit, dar ce anume? Ce se poate întîmpla?
Pentru CozmaG384
Din cate am inteles ai transmis acelasi fisier rvd de doua ori.
Nu este nici o problema daca ceea ce ai transmis este incarcat de doua ori, dar pe viitor ai rabdare.
Pentru VeresD
Si ce nu ar fi in regula? Ce nu a fost bine deloc?
Din cate am inteles ai transmis acelasi fisier rvd de doua ori.
Nu este nici o problema daca ceea ce ai transmis este incarcat de doua ori, dar pe viitor ai rabdare.
Pentru VeresD
Si ce nu ar fi in regula? Ce nu a fost bine deloc?
e mai complicat de explicat, insa ideea este ca, din greseala sau nestiinta, (nu neaparat din vina mea),pentru un angajat s-a transmis de 2 ori contractul de munca, si la controlul de la ITM mi s-a spus ca apare cu 2 contracte active si ca nu e bine...acuma situatia de fata difera de situatia prin care am trecut eu, posibil sa nu o afecteze cu nimic.
PS: intru rar pe forum si de aia am raspuns asa tarziu
PS: intru rar pe forum si de aia am raspuns asa tarziu

-
poti sa transmit si de cinci ori daca este rvs cu aceleasi date nu este nimic
Pentru VeresD
Problema poate provenii daca s-a introdus acelasi angajat dar cu mici diferente la denumire sau s-a refacut arhiva pentru ReviSal pentru o perioada pentru care deja a fost transmis si s-a completat un pic diferit anumite informatii.
Dar daca s-ar transmis acelasi fisier de mai multe ori nu exista probleme, asa cum a mentionat si TudoraF841.
Problema poate provenii daca s-a introdus acelasi angajat dar cu mici diferente la denumire sau s-a refacut arhiva pentru ReviSal pentru o perioada pentru care deja a fost transmis si s-a completat un pic diferit anumite informatii.
Dar daca s-ar transmis acelasi fisier de mai multe ori nu exista probleme, asa cum a mentionat si TudoraF841.
-
exact,numai daca exista modificari apar probleme.Acest lucru mi-a fost confirmat si de cel care se ocupa cu parte de informatica de la inspectia muncii si am si verificat atunci cand am transmis de mai multe ori la ei.