integrare S (vers veche) in C

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
padurarum606

integrare S (vers veche) in C

#1 Mesaj de padurarum606 »

am si eu o problema. Noi am lucrat pe saga S si saga C in paralel. Pe Saga C s-au facut tot timpul actualizarile iar saga S a ramas undeva la versiunea 2.7..
Cum putem acu .. sa integram stocurile in programul nou (C+S) ?

ilicio895

#2 Mesaj de ilicio895 »

Sa inteleg ca a-ti folosit cele doua programe in paralel, cel de conta in noua versiune integrata doar pe partea de stocuri si cel de stocuri la nivelul anului 2006?
Cred ca ar trebui sa achizitionezi drepturile de actualizare si pentru partea de stocuri a SAGA C INTEGRAT, dupa care s=a preiei datele din Saga S prin optiunea de preluare stocuri.
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?

padurarum606

#3 Mesaj de padurarum606 »

pe versiunea noua integrata am folosit doar partea de contabilitate, iar stocurile au ramas pe versiunea veche. problema este ca nu stiu cum sa trec in noua versiune si stocurile din perogramul vechi

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Fa o preluare automata de articole. Ecranul "Preluare stocuri initiale" butonul "Preluare automata".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

padurarum606

Butonul - Preluare automată...

#5 Mesaj de padurarum606 »

tomac scrie:Fa o preluare automata de articole. Ecranul "Preluare stocuri initiale" butonul "Preluare automata".
Am citit in help despre preluarea automata a stocurilor,
"OBSERVAŢIE:Acest buton va deveni activ doar după încheierea preluării datelor contabile şi după validarea acestora."
Preluarea datelor contabile si valiadarea acestora s-a realizat dar nu am nici un buton de preluare automata.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

E coltul din dreapta sus a ecranului de preluare stocuri initiale. Daca e inactiv inseamna ca e validata preluarea soldurilor initiale. Se reactiveaza la devalidarea acesteia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns