Deducere medicale platite in ian direct din CAM?
- danilevicis
Deducere medicale platite in ian direct din CAM?
Pot modifica direct in pdf 112 suma medicalelor din CAM?
In ecran Saga, tabela C2. Indemnizatii sanatate nu sunt acutalizate informatiile pt vizualizare conf pdf-ului?
In ecran Saga, tabela C2. Indemnizatii sanatate nu sunt acutalizate informatiile pt vizualizare conf pdf-ului?
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Re: Deducere medicale platite in ian direct din CAM?
De ce să modifici?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- danilevicis
Sa nu mai fac dosar de recuperare pe la ghisee comuniste.
Avand fond de salarii mare, inainte scadeam din 0.85%, speram acum sa dea voie din 2, 25%
De asta am intrebat, in ecran/ tabela c.2 indemnizatii sanatate, apare scazut si o foarte mica diferenta de plata iar in PDF generat aceiasi sectiune. alta poveste...
Avand fond de salarii mare, inainte scadeam din 0.85%, speram acum sa dea voie din 2, 25%
De asta am intrebat, in ecran/ tabela c.2 indemnizatii sanatate, apare scazut si o foarte mica diferenta de plata iar in PDF generat aceiasi sectiune. alta poveste...

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Gata cu deducerea, de cand cu CAM doar cu dosar la Casa de Sanatate. 

- danilevicis

sunt suparata!
Iti va trece. Incearca sa faci lobby pentru o modificare legislativa, unde sa iti sustii propunerea prin faptul ca primesti prea incet banii si birocratia ii mare. 

Ca sa va dau un exemplu: la Timisoara am primit banii dupa 3 ani si jumatate!
La Suceava, copilul e la clasa pregatitoare si banii de la sarcina si lauzie inca nu au intrat in cont.
Dar probabil face parte din strategia de incurajare a natalitatii.
Dar probabil face parte din strategia de incurajare a natalitatii.
De asta am si mentionat de "lobby", alta solutie nu prea exista.
Totusi daca n-au intrat banii nici dupa 3 ani eu as face o adresa pentru a primi raspuns despre starea dosarului.
Totusi daca n-au intrat banii nici dupa 3 ani eu as face o adresa pentru a primi raspuns despre starea dosarului.