saga pe al doilea PC!?
saga pe al doilea PC!?
am cumparat un notebook recent si vreau sa instalez saga C, care este instalat pe PC-ul meu.Cum trebuie sa procedez?!?!?
Trebuie sa iei legatura cu cei de la SAGA pentru un nou cod de activare, dupa ce in prealabil instalezi programul sa vezi codul generat de notebook. Si daca laptopul nu are unitate floppy ar trebui sa achizitionezi una externa pentru salvari (BD, declaratii fiscale, etc.)
Sau ai putea crea o retea intre PC-Laptop, dar pentru asta consulta help-ul.
Sau ai putea crea o retea intre PC-Laptop, dar pentru asta consulta help-ul.
Pasii sunt:
- copiati pe un CD/DVD, stick sau alt suport tot folderul SAGA de pe PC
- de pe mediul de stocare copiati folderul pe laptop (copiati folderul SAGA C.3.0 de pe mediul de stocare pe partitia C a laptopului)
- descarcati versiunea completa (SetupC.exe) de pe prima pagina a siteului www.sagasoft.ro si instalati programul complet, pe laptop, alegind la cale, folderul copiat la pasul anterior.
Pentru a-l putea utiliza si pe laptop aveti nevoie de un abonament suplimentar si pentru acesta, altfel nu veti putea face actualizari.
- copiati pe un CD/DVD, stick sau alt suport tot folderul SAGA de pe PC
- de pe mediul de stocare copiati folderul pe laptop (copiati folderul SAGA C.3.0 de pe mediul de stocare pe partitia C a laptopului)
- descarcati versiunea completa (SetupC.exe) de pe prima pagina a siteului www.sagasoft.ro si instalati programul complet, pe laptop, alegind la cale, folderul copiat la pasul anterior.
Pentru a-l putea utiliza si pe laptop aveti nevoie de un abonament suplimentar si pentru acesta, altfel nu veti putea face actualizari.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Daca pe primul calculator ai o licenta actualizezi baza de date apoi salvezi baza de date pe calc initial si pe un suport extern o duci pe al doilea calculator , pe care dupa instalarea versiuni full restaurezi baza de date.
DAR ATENTIE
Daca pe al doilea calculator nu ai licenta nu mai poti face actualizari ale programului.
DAR ATENTIE
Daca pe al doilea calculator nu ai licenta nu mai poti face actualizari ale programului.
....sau poti sa-l lasi in continuare pe PC si lucrezi in retea (o cautare pe forum la lucru in retea sau in help-ul programului este destul de usor de configurat) te scapa de batai de cap cu actualizari transferuri de date de pe PC pe laptop si invers ... ai de unde alege 

"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius