retea cu 2 case de marcat
retea cu 2 case de marcat
Folosesc pentru un magazin piese auto o casa de marcat ca si printer fiscal pt PF. Pentru firme emit chitanta.
Acum dupa 4 luni s-a mai deschis un magazin in alta parte a orasului si vreau sa il leg in retea (si cel de-al doilea magazin sa lucreze pe acest program de pe primul calculator) .
Nu stiu daca pot folosi o alta casa de marcat ca si printer fiscal si aici la acest magazin, va functiona programul ?
Acum dupa 4 luni s-a mai deschis un magazin in alta parte a orasului si vreau sa il leg in retea (si cel de-al doilea magazin sa lucreze pe acest program de pe primul calculator) .
Nu stiu daca pot folosi o alta casa de marcat ca si printer fiscal si aici la acest magazin, va functiona programul ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Daca aş lucra la cel de-al doilea magazin cu inca un program instalat, stiu ca va functiona cu casa de marcat dar cum pot face sa transfer pe primul calculator (la magazinul 1) toate operatiile efectuate la magazinul 2 ? Ma refer in special la articole că furnizori, clienti merge prin export si import.
Evidentele la ambele, le tin cantitativ valoric pt ca as dori sa am o balanta cantitativ-valorica pe toata firma dar si pe pe fiecare magazin.
Sau pt ce vreau eu pot doar prin reintroducere operatiilor efectuate la magazin 2 sa le mai introduc inca o data la calculatorul de la magazin 1 unde se tine evidenta completa a firmei ?
Evidentele la ambele, le tin cantitativ valoric pt ca as dori sa am o balanta cantitativ-valorica pe toata firma dar si pe pe fiecare magazin.
Sau pt ce vreau eu pot doar prin reintroducere operatiilor efectuate la magazin 2 sa le mai introduc inca o data la calculatorul de la magazin 1 unde se tine evidenta completa a firmei ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Si pe mine ma intereseaza, sa pot incasa in acelasi magazin din 2 locuri separate pe 2 case de marcat legate la acelasi programdaneliucd scrie:ar fi varianta folosirii indicelui de filiala la "Configurare societati"/ "setari diverse"

Am trimis un mail la SAGA si astept 1 raspuns pe luni :

Keep Walking!
Nu se poate asa ceva acum. Pentru a folosi 2 case de marcat simultan (fiecare legata la un PC distinct din retea) trebuie modificat programul. E o chestiune de configurare. Ar trebui o modificare ce sa permita setarea pe fiecare statie a casei de marcat, ceea ce acum e imposibil.Schimbarea setarii se face acum, unic, pe server, statiile preluand implicit setarea acestuia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
"Programul nu poate fi folosit cu doua case de marcat DIFERITE pe aceeasi firma."
Macar aveti in vedere o asemenea modificare ?
"Nu avem in vedere sa introducem vreo modificare in acest sens."
MACAR S-AR PUTEA FACE IN ASA FEL INCAT SA SE POATA TIPARI BONURI FISCALE SI DE LA CELELALTE CALCULATOARE
DIN RETEA LA CASA DE MARCAT LEGATA LA SERVER ?
"Se poate numai in cazul in care calea de acces la programul de legatura la casa de marcat este aceeasi pe fiecare statie."
Se pot crea doua puncte de incasare intr-un magazin?
Da, cu conditia ca programul de legatura cu casa de marcat sa fie instalat in acelasi director pe fiecare calculator cu casa de marcat.[toate casele de marcat sa fie de la aceeasi firma si acelasi model]
Am redat o parte din indicatiile administratorului pentru cei interesati
Macar aveti in vedere o asemenea modificare ?
"Nu avem in vedere sa introducem vreo modificare in acest sens."
MACAR S-AR PUTEA FACE IN ASA FEL INCAT SA SE POATA TIPARI BONURI FISCALE SI DE LA CELELALTE CALCULATOARE
DIN RETEA LA CASA DE MARCAT LEGATA LA SERVER ?
"Se poate numai in cazul in care calea de acces la programul de legatura la casa de marcat este aceeasi pe fiecare statie."
Se pot crea doua puncte de incasare intr-un magazin?
Da, cu conditia ca programul de legatura cu casa de marcat sa fie instalat in acelasi director pe fiecare calculator cu casa de marcat.[toate casele de marcat sa fie de la aceeasi firma si acelasi model]
Am redat o parte din indicatiile administratorului pentru cei interesati
Keep Walking!