@stroer1948
Mie îmi place ultima frază din instrucțiuni...
"ATENTIE! In urma completarii acestui formular, pentru aprobarea accesului in SPV este obligatorie prezentarea la
ghiseu, pentru a prezenta in original documentele justificative incarcate in arhiva zip."
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
SPV este functional din iulie 2017.
Depuneti C800 pentru fiecare contribuabil la care ati depus 150 si 152 si veti avea acces la dosar.
se pot scote de acolo o multime de copii ale declaratiilor, fisa sintetica(denumita fisa rol) vector fiscal, notificari popriri, CAF etc
acum daca depuneti formularul C800 pt SPV va da urmatoarea eroare:
Au fost identificate urmatoarele ERORI:
|E: validari globale
eroare regula: RR_MM_DECL800|: Pentru inregistrarea cu certificat digital calificat, in sistemul SPV, va
rugam sa accesati link-ul https://www.anaf.ro/InregPersFizicePubl ... ridice.jsp
@tobosv790 : Mie mi-au raspuns cei de la asistenta: "Buna ziua, trebuie sa mergeti pe Profil Utilizator – Renuntare SPV si de acolo sa alegeti CUI-ul/CNP-ul la care doriti sa renuntati." .. din pacate, cand intru acolo nu pot selecta niciun CNP sau CUI - nu-mi apar, nu sunt active cumva ...
@prunam acum pe toate browserele scrie "Serviciul nu functioneaza. Va rugam reveniti in cateva minute." dar aseara doar pe explorer mergea , nu mai stiu cum scria pe buton dar era ultimul din dreapta , si-mi dadea voie sa aleg oricare cui
calitatea de reprezentant legal care trebuie atasata la arhiva zip si dusa la Anaf poate fi si actul constitutiv al fimei unde persoana respectiva este administrator ? sau trebuie o imputernicire prin notariat ?
la persoana fizica cum procedez? eu ma imputernicesc pe mine prin notariat ? ( vb strict de persoana mea care detin certif digital si vreau sa ma inregistrez in SPV .
Va multumesc ...